1939

Внимавайте с тези три зодии, ще ви скъсат нервите

Според астролозите най-големите непоносимости сред характерите на хората, можете да избегнете най-лесно като разберете зодията им. Чуете ли, че някой е под някой от тези знаци, по-добре бягайте надалеч.

Козирог

Това са хора, които постоянно летят в облаците и гледат всички отвисоко, без да признават ничие друго мнение, вярвайки, че са перфектни и най-добри. Те не умеят да признават грешките си, спорят дори когато не са прави и меко казано побъркват всички.

Водолей

Водолеите са мъдри и целеустремени и винаги се стремят да научават нови неща. Но така най-лесно спират да слушат другите, убедени в техните единствени и неповторими знания. Лесно стават високомерни и ако все пак осъзнаят, че са допуснали грешка, по-добре не очаквайте признание или извинение.

Близнаци

Близнаците определено взимат първото място в тази класация. Активни, весели, шеговити и секунда по-късно безразлични, студени и по-добре не стъпвайте накриво около тях, защото ще разберете какво означава някой да е истински груб.

Те често сменят настроенията си и на близките им често им е трудно да намират общ език с всяко тяхно лице, пише actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?