46

Внимавайте с мъжете от тези зодии, лесно губят контрол и минават в атака

Четирима са представителите на Зодиака се смятат за най-жестоки. Те са способни да направят семейния живот ад. Тези мъже могат да наранят и унижат жените и децата си. По-добре е да не свързвате живота си с такива знаци на зодиака, иначе ще живеете  във филм на ужасите.

Дева

Те са големи педанти и особено взискателни. Обичат  реда и чистота и ако не я видят, те се превръщат в истински тирани. Девите не се стремят да помогнат на сродната си душа с почистването, но обичат да командват.

Освен всичко друго, мъжете са доста алчни. Те следят разходите на половинката си. С такъв мъж можете да забравите за подаръците, защото за тях това е загуба на пари. Мъжът Дева ще накара жена си да прави всичко, както той иска.

Скорпион

Мъжете Скорпиони са умели манипулатори. Те лесно успяват да превърнат една самоуверена жена в неудачница, която се обвинява за всички грехове. Мъжете от тази зодия са много ревниви, затова не трябва да им се дава повод. Ако видят или чуят нещо, дълго ще си отмъщават кръвожадно.

Този мъж забранява на жена си да се гримира, да се облича красиво и да общува с противоположния пол. До такъв човек всяка жена ще се превърне в сянка и ще му се отдаде във всичко, за да не го ядоса.

Скорпионите са властни, обичат да доминират, радват се, когато морално унищожават жените си. На първата среща този човек може да изглежда мил, смел, силен и уверен в себе си, но след известно време той се отваря и се показва като истински.

Овен

Мъжете Овни са най-тиранични. Те могат да тероризират цялото семейство, да превърнат живота му в истински ад. Не правете опит да влизате в спор с него, защото той ще започне да доказва правотата си по всякакъв начин, дори с юмруци.

Жена, която разбира, че такъв мъж е до нея, не трябва да търпи насилие, трябва незабавно да избяга от него и да не позволява да бъде тормозена.

Овните са много страшни в гнева си, докато са ядосани могат сурово да накажат тези, които внезапно се противопоставят на техните правила. Те не са създадени за семеен живот, само в редки случаи има изключения.

Козирог

Козирозите изглеждат доста сдържани, но всъщност някъде дълбоко в тях може да се спотайва омраза. Основната опасност се крие в тяхното самообладание. Те няма да изтърват нервите си, но бавно и сигурно започват да унищожават врага. Тези, които внезапно пресичат пътя на Козирог, няма да бъдат много добре.

Мъжете Козирози са много рационални и благоразумни. Ако нещо в живота им не върви по план, те ще направят и невъзможното, само за да постигнат целта си. Представителите на знака са твърде взискателни към съпругата и децата си. Ако започнат да спорят с Козирога, много ще съжаляват, пише Actualno.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?