Следвайте ни

Внимавайте! Намерените пари на улицата не са късмет, а знак за...

viber icon

Всеки човек, който намери пари на пътя се радва на късмета си, но се оказва, че това събитие има друг енергиен заряд и е знак от вселената с определена цел.

Езотериците и нумеролозите са на мнение, че намерените на улицата пари са един от начините на Вселената да привлече вниманието ни и да ни предаде своето послание. И че зад неочаквания "късмет", който ни е споходил, се крие огромен духовен смисъл. 

Вселената непрекъснато се стреми да ни осигури материално благополучие. Но понякога ни изпраща и по-конкретни, видими сигнали, които могат да са под формата на една такава случайна монетизация.

Например, ако в напълно безнадеждна ситуация откриете на улицата банкнота, това е знак за енергийното проявление на висшите сили. Чрез банкнотите или монетите ви се оказва помощ. 

Освен всичко друго, има значение и какъв е номиналът на откритата от вас банкнота. Хубаво е, ако на нея присъства числото 10. В нумерологията десятката се смята за символ на благополучие, ясно съзнание и нови открития.

Така че, ако случайно на улицата сте намерили банкнота с тази цифра, пригответе се за факта, че трябва да отворите нова страница в живота си. Трябва да проявявате инициатива и да не се страхувате от смели действия и дела и да приложите оригиналните си идеи с цялата си решителност.

В края на краищата, успехът е гарантиран, защото можете да разчитате на благоволението и помощта на висшите сили.

От древни времена на парите се придават различни символични значения. А всяка банкнота има своя специална история. Това се дължи на факта, че използвайки парите, хората им прехвърлят част от своята енергия. Затова заедно с находката се предава и енергията на предишния й собственик.

Парите са и символ на власт. Колкото повече имате, толкова по-високо на социалната стълбичка се намирате.

В китайската култура парите са символ и на късмет. Намирането на пари говори, че скоро ще се случи някакво събитие, което ще ви донесе щастие. 

Според езотериците в духовен план случайното получаване на пари показва, че човек е оценен от висшите сили. Това могат да бъдат духове, ангели или дори душите на нашите близки, избрали да общуват с нас по този начин. 

По правило хората намират на улицата много по-често монети. Има теория, че в това се проявява връзката с душите на мъртвите.  

Знаците на духовния свят могат да приемат различни форми, така че намирането на пари може да се разглежда и като вид знак, който, ако бъде правилно разтълкуван, може да предостави полезна информация от висшите сили.

И не си мислете, че това е съвпадение. Следващия път, когато намерите банкнота или монета на пътя, знайте, че за това си има специална причина, пише enata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай