4232

Внимавайте много! Ще забият нож в гърба на тези 3 зодии до дни...

Астролозите вече са готови с прогнозите си до края на зимния сезон

За жалост според тях три зодии ще си изпатят доста, пише БЛИЦ.

Края на студените дни ще им донесе много болка и разочарование, а причината ще е предателство от някой от най-близкото им обкръжение.

Те обясниха точно кои зодии ще трябва да си пазят гърба, защото е много вероятно техен близък да им забие нож и какво точно ги очаква:

 
  
Близнаци

Те ще разберат, че човек, на когото са имали огромно доверие, всъщност ги е използвал за постигането на егоистични цели. Може да има много причини това да се случи, но всичко ще ви се изясни. Ще го приемете тежко, ще сте наранени, но е важно да се отърсите и да продължите по пътя си.

 

Дева

Девите обичат да контролират ситуацията и хората около тях. Девите ще бъдат в шок, защото не са свикнали някой да им противоречи. В резултат на това може да развалите отношенията си с някои хора. Те няма да мълчат.

 

Скорпион

Въпреки сложния ви характер, знаете как да постигате целите си. Затова не е странно, че около вас има много хора, които ви завиждат. Бъдете внимателни с колегите си, защото може да ви поставят в много тежка ситуация. Вероятно имат план да се отърват от вас, предаде "Флагман".

 


  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?