Следвайте ни

Внимавайте! Мъжете с тези професии кръшкат много

viber icon

Ето какво работят мъжете, които изневеряват най-често:

1. Шофьор

Мъжете, които прекарват повечето време в годината в път, са и тези, които често изневеряват. Те се откъсват от дома, което понякога им дава лъжливо чувство за свобода и необвързаност. Именно по тази причина търсят топлина на друго място, макар че добре осъзнават колко неправилно е това. Когато се върнат у дома, не се чувстват особено гузни, просто защото изневярата е станала отдавна и далеч, толкова че дори не си струва да се говори за нея. Или поне това опитват да внушат сами на себе си.

 

2. Счетоводител

Оказва се, че професиите, в които няма почти нищо вълнуващо и непредвидимо, се отразяват зле на мъжете. Те се опитват да намерят тръпка и нещо вълнуващо по друг начин. И именно за това избират изневярата. Опитват се да се почувстват значими и да внесат малко адреналин в скучното си ежедневие. Гузната им съвест обаче е нещото, което ги карат да спрат и да се замислят. Често не им дава мира и накрая признават всичко на половинката си. В крайна сметка намират хобита или нови начинания, свързани с адреналин, които заместват нуждата им от изневери.

 

3. Бизнесмен

Шефовете, ръководителите на големи компании и отдели, бизнесмени – наречете ги както искате, но ще ги познаете по скъпия парфюм, тъмния костюм и винаги строгия поглед. На пръв поглед те имат всичко – успешна кариера, скъпа кола, красива съпруга и възможност да пътуват навсякъде по света. Много хора обаче търсят още, дори да имат всичко. Това е в кръвта им! Истината е, че често пъти мъжете на ръководни позиции се радват на внимание от най-красивите жени в бранша. Това ги изкушава и те действат, без дори да се замислят. Властта си има своите ползи и те държат да се порадват на всяка една от тях.

 

4. Адвокат

Адвокатите имат страхотни умения в професията си, които обичат да прилагат в личния живот. Да речем, че лъжата не им е чужда и играта с думи е силната им страна. Мъжете с тази професия могат да накарат всеки да повярва в тяхната истина с правилните аргументи и правилния подход. Именно по този начин убеждават обектите на тяхното желание и успяват да заблудят жената, която ги чака вкъщи, пише actualno.com. Почти никой никога не разбира за тайните дела на мъжете с тази професия. Те не се спират пред нищо, ако са решили да изневерят. Самите те оправдават действията си с голямото напрежение на работното място.

 

5. Автомонтьор

Мъжете, избрали тази професия, често смятат, че са могли да се справят и по-добре с живота, но всъщност – така им е добре. Професията им дава свобода да работят когато и колкото си поискат, което е привилегия, на която малцина се радват. Макар и трудна, тази професия се оказва удовлетворяваща. Дотук – всичко добре! Обаче много от мъжете, избрали да работят като автомонтьори, попадат в неподходящи компании, които им вляят зле. Чуват много истории за изневери и мъжете около тях говорят толкова спокойно за това, че в даден момент темата вече не звучи като табу. Именно за това много мъже с тази професия решават да опитат като не влагат кой знае какво. Изневярата обаче е факт...!

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?