46
Следвайте ни

Внимавайте! Кармата от минали грешки ще удари лошо тези 4 зодии през октомври

viber icon

Кармата не е празна дума, а естествено последствие от действията и решенията ни. Затова трябва да внимаваме как се държим, за да не плащаме цената на грешките си в този или в друг живот. Тези четири знака на зодиака трябва да се приготвят през октомври да платят грешки от миналото си.

Най -тежко ще бъде за Козирозите , чиято планета-покровител е могъщият Сатурн. Този знак ще трябва да работи върху грешките от миналото, да реши много проблеми и да научи няколко съдбовни урока. Най-добре е козирозите да не започват нов бизнес през октомври. Но няма да навреди да затворите старите и недовършените.

Раците през октомври ще трябва да претърпят сериозни морални загуби, които обаче ще доведат до кармичен баланс. Този знак трябва да се пази от клюки и слухове за себе си, както и от измами. В противен случай не могат да бъдат избегнати големи загуби. Астролозите съветват този знак да бъде особено внимателен към околната среда. Не бива да започвате нов бизнес с непознати хора. А за вниманието и предпазливостта съдбата скоро ще донесе приятен подарък.

На Телеца може да изглежда, че октомври ще донесе вдъхновение и чувство на любов. Но точно това е изпълнено с опасност, така че не трябва да се отпускате. В противен случай кармичният бумеранг ще ви принуди да се раздвоите толкова много, че финансовите разходи могат да доведат до пълна загуба на пари. Непланираните разходи за удоволствие на новия човек ще бъдат възмездие за миналото невнимание.

Рибите трябва да бъдат внимателни в работата си. Именно те могат да поднесат неприятни изненади. Това могат да бъдат проблеми както с колегите, така и с началниците. А за тези, които се занимават с бизнес, трябва да внимавате с новите партньори - от тяхна страна е възможна измама. В семейството астролозите също предсказват неприятности за този знак. Особено в отношенията между бащите и децата. До края на месеца обаче вече ще е възможно да се отпуснете, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

С.В.

С.В.

21.10.2021 | 20:16

Ти май знаеш едиствено това изречение.

Отговори
0 0
Асан

Асан

21.10.2021 | 11:18

Kurvi zbogom

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?