Следвайте ни

Внимавайте за неловки ситуации днес

В събота ще трябва да бъдете внимателни и да не допуснете по-голямата динамичност на събитията през деня да ви обърка или постави в неловка ситуация. Особено внимание днес ще се изиска от тези, които ще шофират, независимо от разстоянието, на което ще пътуват. Възможно е пътуване по семейни причини, свързано с разрешаване на различни проблеми и неприятности, предимно от имуществен характер. Многото контакти днес ще ви срещнат с най-различни хора, като възпитание, маниери, култура и начин на общуване. Цяла разнообразна палитра от характери и личности... Днес мнозина могат да се събудят развълнувани от странно съновидение свързано с мъж, който е вече в Отвъдното. Събота може да бъде вашия ден на късмет, особено по отношение на новите познанства или срещите ви със стари приятели. Днес едва ли ще ви изненадат събитията, но всъщност всичко е възможно, нали?
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес изненадите ще ви поставят в нова ситуация или позиция да вземете неотложно решение, да отреагирате на нечие злонамерено поведение. Може да имате ниско самочувствие или да сте свръхемоционални, което да ви направи докачливи и чувствителни. Контролирайте мислите си, особено такива свързани с гняв или желание за конфликт. Едно такова действие преди всичко ще засегне вас самите с неприятните последствия. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес по-важните събития ще имат връзка с пътуване или с хора от най-различни населени места. Ще сте съпричастни към събития и емоции в техния живот. Любовният ви живот може да бъде интересен, ако не влагате съмнения или прекалени надежди в събитията днес. По-сложни ще бъдат отношения с партньор, който в момента освен вас има и друга любовна връзка. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес не допускайте физическо или психическо натоварване. Здравето ви ще е нестабилно или психиката ви ще бъде по-лабилна. Ще сте трудни за комуникация с по-млади хора или с деца. Нечии опити да ви манипулират или излъжат в нещо ще предизвика вашия основателен гняв, но избягвайте неконтролируеми емоции. Хубавите събития днес ще са свързани с възможността да реализирате един личен или професионален проект.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще се наложи да направите промени в предварителните си планове. Това, което ви се дава да преживеете или да реализирате днес, определено ще бъде по-доброто. Този ден идва със своя собствен късмет в живота ви. По-голяма част от плановете и очакванията ви ще бъдат свързани с дома ви и със семейните ви отношения. Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с мъж от кръга роднини.
 Източник: astrovelida.net
 
 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?