Следвайте ни

Внимавайте на работното място днес

viber icon

В петък внимание ще изискат отношенията ви на работното място, особено с мъже, които са ваши клиенти, ръководители или колеги. Днес не бързайте да разрешавате проблемите или неприятностите си. Не бързайте да съдите действията или думите на хората около вас. Мислете за първопричината на всяко едно подобно действие. Срещи и разговори от финансов характер с мъж, ще имат благоприятно за вас развитие. В петък на хармония и любовни преживявания могат да се наслаждават тези от вас, които имат партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще очаквате важна новина или телефонно обаждане. Възможни са неприятности свързани с пари, но като цяло ситуацията ще има благоприятно развитие за вас. Днес бъдете внимателни при работа с техника и инструменти. 
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, петък ще бъде сложен и непредсказуем за вас ден. Някои неочаквани събития ще имат връзка с ваши роднини. Отношенията ви с хора, с които работите заедно ще са сложни и проблематични. Денят вещае събитие или преживяване, за което може да се окажете неподготвени. 
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви се наложи да се справяте с повече напрежение в дома си, поради възникването на различни спорове и конфликти. Основните ви планове за този ден ще имат връзка с дома ви или с друг имот, който притежавате. В петък ще бъде важно да сте толерантни, дипломатични и търпеливи в отношенията си с хората, с които ще имате контакт. 
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще донесе нови или неочаквани възможности за развитие на вашите финансови дела. Мнозина ще получат облага или ще постигнат успех в ангажименти свързани с хора, с които имат професионални отношения. В петък, някои от вас ще трябва да вземат важно решение свързано с лични вещи, имот, пари или друг вид собственост. 
 

 

Източник: astro.velida.net

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?