1553

Внимание! Това са критичните дни за всички зодии през 2022 година

Ретроградното шествие на планетите, затъмненията и слабите звездни аспекти оказват значително влияние върху съдбата на хората. През 2022 г. представители на всички зодии ще преживеят промени в професионалния, личния и социалния си живот.

В ексклузивно интервю астрологът, таронумерологът, преподавателят на Евразийския астрологичен институт Анастасия Широкова назова най-лошите дни на настоящата година. Експертът очерта шест големи стресови периода през 2022 г.

2 – 7 април Според астролога по това време се очаква рядък двугодишен съвпад на Марс и Сатурн. Те са различни по природа: Марс се „върти“, а Сатурн „боксува“. Подобна многопосочност предизвиква противоречия и неочаквани изблици. Освен това, звездната история се развива в знака на Водолей.

Оригиналния знак на Водолей с неочаквани прояви и присъствието на Марс и Сатурн на върха на конфликтна конфигурация с участието на лунните възли може да изостри всичко и да го доведе до ниво на конфликт, включително базирано на определени събития.

Лунно затъмнение на 16 май и следващите шест месеца Въпреки факта, че ролята на затъмненията в астрологията обикновено е прекалено демонизирана, този път явлението наистина ще окаже значително негативно влияние върху случващото се на Земята.

Събитието се усложнява от участието на Сатурн в конфликтни аспекти, точно в точката на затъмнението, освен това, ще настъпи съединението на Марс с Нептун в знака на Риби, което ще доведе до наводнения и природни бедствия с участието на водната стихия.

9 – 15 юни 

В началото на лятото Венера ще премине през Уран. Планетата, отговорна за хармонията, любовта и финансите, в съчетание с небесното тяло, отговорно за хаоса, революциите и реформите, може да доведе до влошаване на ситуацията, моменти на нестабилност и неяснота по много въпроси, както и хитри действия, включително избягване на изпълнението на обещанията.

28 юли – 5 август

Неспокоен и непредсказуем Уран в съюз с войнстващия Марс, където е добавена енергията на знака Телец, който, както знаете, е известен със своята упоритост, ще накара всички знаци на зодиака да бъдат нащрек. Погрижете се за финансите си от 28 юли до 5 август.

 

Първи дни на септември

 

Началото на есента е изпълнено с много кармични аспекти, които задават задръжки, ограничения и усещане за безнадеждност. Ситуацията ще се влоши от участието на планети, отговорни за информацията, парите, системата, обществото и властта, което може да донесе социални ограничения на жителите на планетата, причинени например от военни, междуетнически, междурелигиозни конфликти и бунтове.

5 – 15 ноември

По това време през знака на Скорпион ще премине стелиум - куп или парад от планети. Техният характер и поведение ви карат да сте предпазливи. Ще ви напомнят за стари дългове и грешки, минали негативни преживявания. Светът около вас може да започне да се срива поради неоправдани амбиции, желанието за „изгаряне на мостове“ ще бъде силно изразено. Интригата може да се развие от различна гледна точка: тъй като космическият паспорт или наталната карта, в която звездите предписват индивидуален сценарий за всеки, засяга живота и съдбата на всеки.

Материалът на на Актуално 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?