4232

Внимание! Тези зодии трябва винаги да бъдат нащрек...

Кои зодии трябва да внимават на 22 юни?

 

На 22 юни в небето ще се случи нещо, което ще засегне доста силно някои от нас. Пълнолунието в Козирог ще порази родените под някои зодии, като по-специално 3 зодии трябва да внимават на 22 юни. Отдавна е известно, че астрологичните явления оказват голямо влияние върху живота ни. 

Оказва се, че едно от тях наближава бързо и ще бъде особено депресиращо за хората, родени под определени зодиакални знаци. Три са зодиите, които трябва да внимават на 22 юни, защото тогава ще е пълнолунието в Козирог, което ще изпрати на някои от нас наистина силни вибрации.

Кои зодии трябва да внимават на 22 юни?

Въпреки че може да изглежда, че пълнолунието предлага много възможности, всъщност то изпраща толкова мощни сигнали, че не всеки може да се справи с тях. Това ще бъде наистина труден момент за някои хора, които ще почувстват събитието разрушително. Става дума за...Близнаци, Скорпион и Риби.

 

Защо трябва да бъдат нащрек?

Близнаците ще се чувстват уморени и изобщо няма да имат дистанция от себе си. Това означава, че ще бъде много лесно да ги извадите от равновесие. Ако не искат да се карат с никого, трябва малко да сдържат емоциите си. Това обаче може да ги доведе до пълно отдръпване и депресия. От тях зависи кой вариант е по-изгоден за тях. Защото няма да могат да се преборят с негативните вибрации на Луната.

Скорпионът живее с вярата, че Луната не е в състояние да му повлияе, но сега ще трябва да признае, че и той е податлив на нея. Отдавна не се е чувствал толкова психически слаб, колкото сега. Луната ще принуди Скорпиона да излезе от зоната си на комфорт и да даде повече от обичайното. Иначе ще загуби това, за което е работил досега. 

На 22 юни Рибите ще се чувстват напълно потиснати - сякаш другите постоянно се опитват да ги принудят да направят нещо и ги манипулират. А това е наистина депресиращо за чувствителните Риби. Те напълно ще загубят самочувствието, което би могло да им помогне да отстояват себе си. 

Вместо това те ще се оставят да бъдат експлоатирани и отново ще живеят живота на другите повече от своя собствен. За щастие, след пълнолуние тяхната нежна самоувереност ще се върне, пише actualno.com.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?