Следвайте ни

Внимание! Тези зодии не разкриват емоциите си

viber icon

Има хора, които предпочитат да крият как се чувстват. Някои от зодиакалните знаци имат проблем с това да показват чувствата си и дори често се опитват да ги пренебрегнат, което пък може да доведе до лоши последици.

Кои са зодиите, които се опитват да спотаят емоциите си?

1. Дева

Девите обичат да са сами, когато са тъжни или разстроени. Те стават още по-раздразнителни и разочаровани, когато другите се опитват да им помогнат. Дори само опитът на някой да ги развесели, може да предизвика гнева на Девите. Те имат нужда сами да обмислят ситуацията и с течение на времето да се справят с емоциите си.

2. Везни

Везните не се справят умело с твърде силните си отрицателни емоции. Вместо да се изправят пред грозната истина, те си заравят главата в пясъка като щраус и се държат така, сякаш всичко си е наред. Те се усмихват в болката си и потискат тъгата си. Ако се окаже, че емоционалният товар е твърде тежък за плещите им, те буквално могат да експлодират.

3. Козирог

Козирозите са резервирани по природа и много се интересуват от това, което другите мислят за тях и смятат, че изразът на чувства може да ги изложи. Когато се сблъскват с тежки емоции, те се затварят в себе си и започват да анализират всеки детайл от ситуацията. Те толкова се фиксират в проблемите си, че понякога забравят за светлата страна на живота.

4. Водолей

Водолеят не се справя добре със силните си негативни емоции и ще направи почти всичко, за да се разсее от тях. Той може да се съсредоточи в решаването на чуждите проблеми, само и само, за да забрави за собствените си. Представителите на този знак са склонни да потискат тъгата и болката някъде навътре в душата си, но тези чувства ги тормозят.

5. Телец

Телците мразят да изглеждат слаби или уязвими. Ето защо те никога не показват пред другите своята тъга. Подобно на Девите, те не желаят чуждото съчувствие и искат сами да се справят с емоциите си. Телците имат много устойчива психика и почти винаги успяват сами да се справят с трудните моменти в живота си, пише tialoto.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?