Следвайте ни

Внимание! Тези женски зодии крадат чужди мъже

viber icon

Има жени, които успяват да влязат в чуждо семейство и да вземат мъже с особена лекота и нещо не винаги зависи от силния пол. Способността на жената да изведе мъж от семейството зависи от зодиакалния знак, под който е родена жената, и астролозите са посочили такива представители.

Жената Овен лесно може да отведе нечий съпруг

Често се случва жените, родени под тази комбинация от звезди, да отнемат от семействата им чуждите съпрузи и те не се страхуват от никакви пречки и дори куп деца в семейството няма да им навредят.

Жените Овен винаги се опитват да постигнат целта си и в същото време не се страхуват да действат с грубост и натиск, така че много мъже не могат да устоят на тяхната атака.

 

Може да се случи представител на нежния пол, роден под такава комбинация от звезди, да бъде в любовници, но това няма да продължи дълго и в редки случаи, защото е важно такива жени да бъдат отговорни.

За жените Овен е важно да се бият и да печелят, но моралът не ги интересува, защото те имат безстрашие и риск.

Мъжете, които са се обвързали с по-малко успешни жени, са най-податливи на очарованието на такива жени.

Как жените Близнаци успяват да съблазнят друг мъж

Тези жени имат тайни, благодарение на които успяват да спечелят нечий съпруг или гадже. На пръв поглед те са много мили и не са в състояние да навредят, но всъщност те са в състояние да говорят с мъж, да спечелят доверието му и да го отнемат.

Представителите на тази зодия са в състояние да подкрепят почти всяка тема, дори футбол. Тяхната сила е в интелектуалното развитие и ерудиция и те се опитват да следят всички събития.

Когато ще вземат нечий съпруг от семейството, никога няма да мисля за последствията, защото те се грижат само за собственото си благополучие.

С какви качества жените Водолей успяват да привлекат друг мъж

Представителите на този знак се отличават с хитрост и рискованост. За тях е много важно да запазят свободата и поради любовни чувства рядко свързват съдбата си с някого. Жените Водолей рядко се интересуват от чуждото мнение и се отличават с остър ум.

 

С такива жени представителите на силния пол се чувстват уютно и комфортно. Преди да изведе мъж от семейството, жената Водолей ще се превърне в най-добрия му приятел и винаги ще бъде готова да помогне или да утеши. След това представителите на силния пол разбират, че не могат да живеят без такава жена.

 

Жена Водолей може да иска дълго време да си вземе мъж, но ще се опита да изчака подходящия момент за това да се събере се с него. Целите си постигат бавно, но сигурно.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тони

Тони

25.09.2020 | 09:45

Мъж не може да бъде откраднат ако не иска.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?