Следвайте ни

Внимание! Избягвайте тези неща, носят лош късмет

Ето какво не е хубаво да подарявате

viber icon

Подаръците са хубаво нещо. Получаваме ги и ги поднасяме, с повод или без. Но рядко се замисляме, че някои от изненадите могат да донесат лош късмет. Така например, смята се, че не е хубаво да се подаряват часовници, чадъри, гребени, огледала, календари, чанти и портмонета, ако в тях не е поставена монета, свещи. Какво друго да избягвате да подарявате?

Опал

Не подарявайте опал, нито просто като камък, нито инкрустиран в бижута, освен ако човекът, на когото го поднасяте не е роден през октомври. В противен случай ще донесе лош късмет.

Обувки

Подарявали сме и на нас са ни ги поднасяли като подарък, но е добре да ги избягвате като изненада към някого. Смята се, че ако подариш обувки, човекът ще се отдалечи по някакъв начин.

Внимавайте с избора на цветове

Цветът, в който се поднася подаръкът също е от голямо значение. Черното носи лош късмет, без значение дали е предмет или дреха. Избягвайте книгите и тефтерите с червени корици, защото червеното е и цвят на гнева, неразбирателството и може да прекъснете приятелството си с този човек.

Ръкавици

Ако подарите на приятел ръкавици, например за Коледа, това може да доведе до разрив във взаимоотношенията. Също така, подаряването или приемането на подарък с лявата ръка ще доведе до загуба на приятелство.

Парфюм

В Тайланд вярват, че подаряването на парфюм на любим човек може да накара любовта ви да намалее, също както ароматът му избледнява с времето.

Ваша снимка

Влюбените често го правят, но даваме снимка за спомен, когато човекът е на разстояние от нас, нали? В противен случай не е добре да подаряваме своя снимка.

Остри предмети

Ножове, игли, брошки... Биха донесли лош късмет на притежателя.

Стъклена посуда

Нерядко, когато ни канят на голям семеен празник, поднасяме сервиз от чинии, чаши, или голяма стъклена купа за салати, плодове. Все някога тази посуда се чупи, а се смята че с нея се чупи и приятелството между хората, пише az-jenata.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?