1939

Внимание, дами! Най-нежните и любвеобилни мъже са от тези четири зодии

Всяка жена мечтае за мъж, който е нежен и любвеобвилен с нея, а астролозите твърдят, че мъжете, които знаят как да обичат са от определени зодии.

Ето кои зодии са:

Телец

Мъжът Телец знае как да ви даде любов. Той може да бъде едновременно страстен и темпераментен, нежен и уверен, уязвим и силен, пише  fakti.bg. От него ще получите подкрепа, обич и грижи всеки ден от съжителството ви.

Телецът ще се отнася с вас по специален начин. Ще ви дава топлина, нежност и любов, така че никога да не се почувствате пренебрегнати. Ако ви обича, той ще направи всичко по силите си, за да бъде до вас. И може да бъде много лоялен във времето.

Рак

Ракът се привързва силно и може да се фокусира изцяло върху връзката, ако отговорите на чувствата му. Той ще бъде с вас постоянно, ще ви обгрижва и ще ви обръща внимание. Около него няма да се почувствате никога самотни.

Ракът ще се грижи за вас не защото трябва, а защото така му идва отвътре. Няма сила, която да го отдели от вас. Ако бъдете лоялни с него, той ще ви отвърне със същото.

Дева

Мъжете от този знак са предани любовници. Те мечтаят за истинска и дълбока връзка, а не за мимолетни отношения. Сигурността и добрата комуникация са приоритет за тях и не биха си тръгнали от една връзка, ако са щастливи.

Девите са готови да дадат нежност и любов. Те не крият чувствата си и не играят игрички. Няма да ви поставят ултиматуми, да ви тестват по различни начини. С тях винаги знаете какво да очаквате.

Везни

Везните са много нежни, привързващи се и внимателни, когато са влюбени. Те не играят ролята на мачо. Не налагат мнението си над жената и не се опитват да я контролират. Дават ѝ свобода и уважават нейните граници.

Везните са грижовни и олицетворяват мъжките качества, за които копнеят жените. Най-нежните и любвеобилни мъже според знаците на зодиака.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?