Следвайте ни

Внимание! Алена огласи какво да не правим при ретроградния Меркурий

viber icon

Нова работа, взимане на кредити и купуване на автомобил, бяла техника или мобилен телефон – това са сред нещата, от които е за предпочитане да се въздържим по време на ретроградния Меркурий, предупреди астроложката Светлана Тилкова – Алена, пише fakti.bg.

Усилената работа, довършването на рутинни задачи, сключването на брак и раждането на деца пък са все неща, за които периодът е благоприятен. Родените под знаците на Овен, Лъв и Стрелец трябва да внимават с думите, да не изригват в безпричинна агресия и да не създават поводи за ревност.

Въздушните Близнаци, Водолей и Везни пък ще се стремят към хармония, а получат ли я – ще дарят всичко от себе си.

От 29 октомври до 3 ноември е подходящ период за семейните, които не са щастливи, да приключат отношенията си цивилизовано. Извънбрачните връзки няма да ги направят щастливи, подчертава Алена.

В периода до 29 октомври пък Меркурий е ретрограден в Скорпион, което предвещава страстни чувства, емоции, появили се сякаш от нищото, дори в отношения на обичайно безразличие и дистанцираност.

„Меркурий в никакъв случай не е зловеща планета, която ни стресира, плаши и пречи на живота ни. Меркурий е планета-палавник, която когато повлиява характера ни и не се съобразяваме с качествата, които ни залага в хороскопа, и когато налага ограничения при своята ретроградност, действа като палаво дете, което ни казва: „Ей, сега ще видиш ти“, обясни Алена.

Съветът ѝ в този период е да не подхождаме с паника към събитията, които ни се случват, а с чувство за хумор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?