Следвайте ни

Внимание! 3 зодии ще страдат през седмицата 9-13 август

viber icon

Предстоящата седмица идва с фаталния петък 13ти, от който дори и хората, които не са суеверни, се плашат. За няколко зодии, следващите дни наистина ще бъдат тежки. Вижте кой трябва да се пази.


ТЕЛЕЦ

Докато слънцето изпраща топлина към дома и семейството, може да почувствате желание да се върнете към това, което ви е познато. Може дори да искате да си починете от суматохата, докато прекарвате време с любимите си хора и да подправите ежедневието си с няколко любовни щрихи. Въпреки това, докато планетите се наместя, натискът да се докажете пред света може да ви накара да се почувствате изтощени. Може би ви е време за почивка. Знаете отговора, телци.

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица може да бъде особено интензивна за вас, водолеи. Слънцето е в седмия ви дом на партньорството, като поставя фокус върху хората, с които споделяте живота си. Но  може да е трудно да балансирате личния си растеж с желанието си да подхранвате отношенията си, пише actualno.com. Може да почувствате, че е по-трудно да намерите хармония с другите, но е важно да си отчетете заслугата там, където трябва. В момента се занимавате с много неща. Обърнете внимание на това кой все още стои до вас.


РИБИ

Може да почувствате силно желание да се организирате и да следвате здравословна рутина. Можете също така да се борите с вътрешни чувства, които пречат на фокуса ви. Слънцето е в шестия ви дом на работа и благосъстояние, насърчавайки ви да се съсредоточите върху физическите си нужди. Но Сатурн оказва натиск във вашия 12 -ти дом на духовността, предизвиквайки подсъзнателни емоции, с които може би все още не сте се справили. Не забравяйте, че вашето емоционално здраве е също толкова важно, колкото здравето на вашето тяло. Терапията ви е също толкова важна, колкото и работата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?