Следвайте ни

Влюбеният мъж: Защо хем му се иска, хем не му стиска

viber icon

Защо понякога мъжът би игнорирал жената, която харесва? Това може да е предизвикано от честността му към себе си. Той може да осъзнава, че не е готов за серозна връзка и да спазва дистанция, за да овладее чувствата си. Разбира се, при това не му е твърде лесно да го направи, затова дамата насреща се чуди какво става – симпатията към нея е очевидна, но няма никакво развитие.

Друга причина, която може да поласкае жените, но не решава проблема, е съмнението на мъжа, че не е достатъчно добър за обекта на страстта си. Това е сериозен довод той да избягва жената, която харесва.

От значение е и страхът му да не отхвърлен в случай на ухажване – особено, ако е много влюбен. Ако се чудите защо мъжът игнорира жената, към която явно не е равнодушен, не изключвайте вероятността той просто да се бои от отказа ѝ.

Не бива и да забравяме, че всеки мъж си има своите съмнения. Той ви харесва, но не е сигурен, че точно сега има нуждата да започне нова връзка. Той претегля всички „за“ и „против“, опитва се да се вслуша във вътрешния си глас. Това може да е дразнещо, но подобно прецизно обмисляне все пак е добър знак.

Разбира се, мъжът  може да игнорира жената, която харесва, защото просто си играе с нея. Умишлено се държи равнодушно, за да вдигне залозите, да я накара да кипи от любопитство и желание. Тук отново всичко зависи от дамата. Но каквато и да е причината за хладно отношение към вас, запомнете едно – не се съмнявайте в себе си. Ако някой гледа през вас, защото не е готов за сериозна връзка, не се вкопчвайте в това, пише woman.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ето

Ето

06.01.2021 | 04:57

една вярна и умна статия. Поздравления! Понеже вече рядко се случва да има такива.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?