Следвайте ни

Влюбени Ангели минаха под венчилото в Етнографския музей

Спортната сватба в Пазарджик уважиха Красимир Туманов и Любомира Казанова

viber icon

Бившите елитни спортисти на Пазарджик – Ангел Бояджиев(държавен шампион във всички възрасти по мод. петобой) и Ангелина Михайлова(държавен първенец худ. гимнастика) са вече семейство Бояджиеви.

Двамата влюбени сключиха граждански и църковен брак преди два дни, като след това приеха на сватбеното си тържество над 150 гости в ресторант „Фемили”.   

Сватбата на Ангел и Ангелина беше типично спортна – двамата са деца на изтъкнати пазарджишки спортисти.

Майка на женихът е дългогодишната треньорка на СК „Диляна” Таня Бояджиева, а баща му Спас е една от пазарджишките легенди в модерния петобой. 

От спортна мая са и родителите на булката. Нейната майка е някогашната волейболистка Таня Михайлова, а баща й е изтъкнатият пазарджишки баскетболист от 80-те години на миналия век Мишо Михайлов.    

Ангел Бояджиев и Ангелина Михайлова парафираха свидетелствата си за гражданския брак на стилна, изнесена церемония в Етнографския музей, след което се врекоха във вярност и пред Бог в катедралата „Св. Богородица”. 

Сред гостите на тържеството беше забелязан треньорът по плуване в столичния СК Левски Красимир Туманов, който е колега на младоженецът Ангел Бояджиев. 

От страна на Ангелина Михайлова бяха дошли гимнастички от СК Левски Илияна, където тя работи като треньор в момента.

Сватбата уважи и Любомира Казанова от ансамбъла по художествена гимнастика на България.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?