4232

Влюбен до уши! Няма да повярвате с коя известна дама се гаджоса Дарин Ангелов... СНИМКА

За новата светска двойка вече се знае в техните среди, а те никак не се и крият

 

Актьорът Дарин Ангелов най-накрая преживя предателството на съпругата си и реши да даде шанс на нова любов в живота си. От няколко месеца мъжкият секссимвол на родното кино и телевизия върти любов с известна гимнастичка. 

За новата светска двойка вече се знае в техните среди, а те никак не се и крият. Но досега никой не е заподозрял, че между тях прехвърчат любовни искри. 

 Панелистът от "На кафе" Дарин Ангелов върти любов с гимнастичката Невяна Владинова. Двамата вече не крият връзката си и се появяват на светски събития заедно. Наскоро посетиха заедно премиерата на филма "Пътят", от където разполагаме и с техни снимки. 

БЛИЦ

Източници на БЛИЦ са ги виждали и на други обществени места. Невяна няма притеснение да се вози на мотора на възлюбения си и често кръстосват улиците на София с това превозно средство.

 

Преди да я срещне, Дарин тотално се беше отчаял от живота и по-специално от жените. "За мен жени не съществуват вече, отдавам се на детето си", казваше доскоро пред приятели. Но Невяна е успяла да промени мирогледа по този казус и да го накара да се чувства отново жив и харесван, да вижда смисъл в бъдещето. 

Припомняме, че жена му Антония Русева го заряза заради друг мъж. Говори се, че актуалният любовник на Антония не е от артистичните среди. Става въпрос за сочения за наркобос Кирил Киров – Руския. 

Новата на Дарин е бивша състезателка по художествена гимнастика и в момента вицепрезидент на Българска Федерация по Художествена Гимнастика и дясната ръка на Илиана Раева, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?