3906

Влюбен безпаметно! Блатечки ще се жени! Диляна го изпусна, коя е фаталната мацка СНИМКИ

Той е влюбен безпаметно! *Блатечки ще се жени!* Диляна го изпусна, коя е фаталната мацка

 

Все по-сериозна започва да става връзката между Асен Блатечки и новата му половинка – Елеонора Янакиева. Наскоро двамата се завърнаха от романтичен воаяж в Португалия, където прекараха една седмица.

 

Близки до двойката разкриват, че отношенията им са в доста напреднал етап. Двамата вече живеят заедно, а приятели на актьора не изключват вероятността да й предложи брак.

Припомняме, че Блатечки имаше дългогодишна връзка с Катерина Горанова, от която има дъщеря. Раздели се с нея заради моделката Диляна Попова, която му роди син Борил.

 

 

 
Макар силно да обичаше както Катерина, така и Диляна Попова, той не е имал брак или годеж с нито една от двете.

 

Нещо повече - нито с Диляна, нито с Екатерина си е позволявал да се появява в социалните мрежи. С Елеонора обаче не само имат общи снимки, но и самият Блатечки си позволява в интервюта да споделя за новата си любов.

 

"Досега не сме го виждали толкова влюбен. Двамата са неразделни, постоянно обикалят Европа и са истински щастливи. Нищо чудно скоро да видим и пръстен на ръката на Ели“, коментират авери на секссимвола на българското кино.

 

Доказателство за сериозните отношения на двойката е и фактът, че са запознали децата си. Елеонора има син на около 10 години и дъщеря на име Мария, която е на възрастта на щерката на Блатечки, разкрива сайтът Intrigi.bg. 

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?