1939

Влизаме в Ретрограден Уран: Какво ще се случи на всяка зодия

Уран започва ретроградното си движение на 24-и август и то ще продължи до 22-и януари 2023 г. Уран е известна като планетата на иновациите, технологиите и значимите пробиви, затова периодът е подходящ да приемем промените и да обърнем повече внимание на личния живот. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".


Овен

Да пуснат страха и притесненията да си отидат. Ако са усещали дискомфорт, що се касае до финансите и стабилността, сега ще получат яснотата, която търсят отдавна в тези сфери. Нови възможности са на хоризонта, както и промяна на перспективата. Да не се страхуват да мислят извън кутията, да използват въображението си.

Телец

Да бъдат автентични и да го показват, без страх и колебание. Уран е ретрограден в техния знак, така че ще имат възможност да изразят истинската си същност и ще им стане по-комфортно, дори когато планират промени.

Близнаци

Трябва да оставят миналото в миналото. Ретроградният Уран ще ги освободи от застоя и несъзнателните привички, които им тежат. Може да става въпрост за всичко - вид енергия, чрез която саботират себе си; избягване на реалността и т.н. Най-накрая ще премахнат блокажите.

Рак

Често са хвалени за това, че са много отдадени към определени, най-близки хора. Но им е позволено да имат повече от една приятелска компания, пише teenproblem.net. Може да имат и различни визии за бъдещето, сега Уран ще им помогне да видят кои социални контакти и кои стремежи са важни. Да помислят какво ценят у един приятел. И дали приятелската им група подкрепя тях и целите им.

Лъв

Да помислят какво следва в професионалния им живот.  Авторитетът им, професионалният им път и т.н., непрекъснато се променят. Вместо да анализират прекалено решения от миналото, това е шанс да пропъдят старомодните начини на мислене. Способни са на много повече, отколкото осъзнават.

Дева

Научават нещо ново всеки ден. Независимо дали ясно разбират бъдещите си цели или имат определена философия за някоя сфера от живота си, Уран ще им помогне да видят определени ситуации по различен начин. Да изследват хоризонтите си, това ще им помогне през периода.

Везни

Приканени са да поразсъждават върху основата на връзките си и споделените ресурси. Ще се вгледат във въпроси, свързани с заисимостта им от други хора, ценностите си и цененето на себе си. Ако си задават въпроси, свързани с проблеми относно наследство, такси, дългове, сега може да получат яснота.

Скорпион

Вижданията им за връзките се променят значително. Ако е имало големи промени и сътресения в професионалните партньорства и личните връзки, ретроградният Уран им помага да видят по-ясно стойността на тези връзки. Особено на тези, които са ги задушавали или са им отнемали свободата. Важна е да бъдат честни със себе си и да поразсъждават.

Стрелец

Има много начини да оптимизират рутината си и да създават здравословни навици, само трябва да се вгледат хубаво. На фокус са всекидневните задължения, здравословните привички и правенето на мили жестове. Това може да постави Стрелците под напрежение и те да се почувстват пренатоварени. Да помислят как да се разнообразят и да не тъпчат на едно място.

Козирог

Да изризят себе си, да не се затварят. На фокус са любовта, страстта, креативността. Трябва да фокусират времето, енергията си и дисциплината си само върху едно нещо, но това ще е трудно. Уран ще им помогне, като ги подтикне да направят елиминация или просто да експериментират с талантите си и така да изберат нещо.

Водолей

Разбиранията им за дом и семейство леко се променят през периода. Да запомнят, че си има време и място за всичко. Може да обърнат повече внимание на жилището. Ще се почувстват по-енергични и ще намерят яснотата, която търсят. Някои може да сменят жилището, а други да открият логиката в хаоса.

Риби

Ще се сетят за нещо, ще им хрумне добра идея. На фокус идва комуникацията. Всичко се променя - начинът, по който общуват с хората, дори и самата група хора, с които редовно общуват. Рибите ще бъдат окуражени да поразсъждават над това какви послания изпращат и над мисловния си процес. Може някои ограничения, които си поставят, да спират развитието на пълния им потенциал.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

24.08.2022 | 23:20

КЪСМЕТ ЩАСТИЕ ПОЗИТИВИЗЪМ УСПЕХ на всички ХОРА

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?