49

Влезе в клуба на богатите: Джизъса откри златна мина, има ли пръст тъстът му?

Благой Георгиев стартира ново бизнес начинание. Бившият футболист отвори СПА център в столичния квартал „Хладилника”. Бившият на Златка Райкова се занимава от няколко месеца с бизнеса, който се надява да му донесе стабилни доходи. Джизъса е инвестирал около 500 000 лева в новото си начинание, а булката му Полина Спасова напълно го подкрепя. Благой често качва сторита как разпуска в СПА центъра, но не афишира, че е негова собственост. Един класически 60 минутен масаж струва 80 лв., а час ползване на сауна, парна баня и басейн е 20 лв., пише Lupa.bg.

Не е невъзможно Поли да е насочила Благо към уелнес бизнеса, защото родителите й стопанисват луксозен семеен хотел във Велинград. Именно там се състоя сватбата на младите, която бе в началото на лятото. СПА комплексът във Велинград разполага с луксозни ваканционни апартаменти, вътрешен и външен басейн и е много посещаван от туристи. Преди време се появиха слухове, че новият тъст на Георгиев му е подарил хотела, който двамата с дъщеря му Полина да стопанисват. Тези твърдения се оказаха преувеличени, твърдят близки до бившия футболист. Младоженката се занимава с бизнеса си с дрехи и не се бърка в работата на родителите си, които изцяло са ангажирани с хотела си.

„В нашия СПА център, на метри от Южен парк и мол Парадайс, те очакват разнообразие от терапии, които ще ти помогнат да се освободиш от стреса и ще те доближат стъпка по-близо до твоето по-добро аз” – зоват от страницата на студиото на Благой, като уверяват за дискретност и добро изкарване на отделените за почивка часове.  От центъра приканват хората да празнуват своите ергенски и момински партита там, като гарантират незабравимо изживяване.

Преди години Благо стартира спортна академия, в която вложи доста средства, и въпреки че е в неговия бранш, не успя да се справи и затъна в дългове. Сега Георгиев е категоричен, че ще преуспее с новото си начинание, в което е вложил цялата си енергия и желание.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?