46

Вкараха си автогол в bTV: Зрителите бесни, "Игри на волята" затапват "Сървайвър"

"Трябваше да се свържете с "Игри на волята", за да ви покажат как се прави" -  в такава посока масово вървят коментарите из нета след обявяване на участниците в "Сървайвър". Зрителите дори признават, че форматът е опропастен и нямат намерение да гледат новия сезон на шоуто за оцеляване. Още повече, че сходното "Игри на волята" по конкурентната телевизия NOVA предлага почти същите условия и игри.

"Игри на волята" е с класи над този туризъм ,който подготвяте", гласи поредният коментар на разочарован фен.

Скандалите покрай "Сървайвър" започнаха със спорния подбор на участници. В този сезон ще участват известни личности, които още от началото правят лошо впечатление и си личи, че ще се залагат доста на драмите и отношенията тип "Биг брадър".

"Тези т.нар. „ИЗВЕСТНИ“ (като изключим Буков, Макавеева...и Чефо) видят ли няколко нули, не се интересуват от другите, просто бизнес, пари и ПР...и жажда за известност. Доста горчива изненада ни поднесе БТВ, които отчаяно искат висок рейтинг, но ще стане обратното. НЕ го гледайте този сезон по-добре, то е ясно, че ще е СЕИР, щом ще се подиграват така с аудиторията, нека им. АМАН от чалга, тарикати...и ПОШЛИ предавания. ТОЧКА!!!",  обобщава ситуацията фен.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Мария

Мария

30.01.2023 | 03:25

Щом ще участва този Джъзиса, няма да го гледам.И грозен, и много прост.

Отговори
3 0
Тв критик

Тв критик

28.01.2023 | 23:45

И двете не струват . Не гледайте глупости.

Отговори
6 1
Юлия

Юлия

28.01.2023 | 15:56

Аз нямам проблем. Просто няма да гледам и двата бъркоча, а мисля, че и доста други биха направили същото.

Отговори
20 2

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?