49

Вкара се в беля: Галена гръмна танцьорка в главата по време на участие

Фолкпевицата Галена е нацелила в главата танцьорка в дискотека с оръдие за дим.

Това става ясно от видео, което се разпространява в социалните мрежи и предизвиква вълна от възмущение заради необмислените действия на чалга дивата.

На кадрите се вижда как Галена държи цилиндричната машина, която изстрелва дим под голямо налягане. Фолкаджийката се върти на сцената с опасното оръдие и в един момент рязко се завърта, без да осъзнава, че зад нея има две танцьорки. Струята попада директно в главата на едното момиче, чието тяло се разтърсва от удара. Настава кратка суматоха, в която другата танцьорка и Галена се опитват да проверят какво е състоянието на пострадалата.

Пушекът, който машината произвежда, не мирише, не е токсичен и не оставя петна или мазно около машината и по изпускателната дюза, казват производители за един от моделите, като не е категорично дали точно такъв е използван във видеото.

Не е ясно кога точно се случва инцидентът, но видеото циркулира в онлайн пространството от няколко дни. Остава и мистерия дали танцьорката е пострадала сериозно, или се разминава само с уплаха, но коментарите към поведението на фолкпевицата са унищожителни. "Дъното", "Тази жена е за психиатрията", "Простотия", "Падение", "Много прост народ за тази простотия" и "Просто нямам думи! И тая има две деца!" са само част от коментарите под видеото, което предизвика възмущението на интернет потребителите, пише "България Днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Задължително

Задължително

23.01.2024 | 12:52

Пишете когато тая се гръ...мне или я гръм...нат в главата но с пис...толет . Тогава ще е интересно.

Отговори
9 0
Zambol

Zambol

23.01.2024 | 12:50

Само и само да има читатели търсите клюки и пишете гръмки заглавия за НАЙ ОБИКНОВЕНИ неща и глупости сътворени от чалгарите.

Отговори
6 0
Марулката простотия

Марулката простотия

23.01.2024 | 16:04

Няма край.

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

23.01.2024 | 12:48

Заглавието подвежда ,че чалгопитечката е застреляла някого.

Отговори
6 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?