46

Висша мода или пълна лудост? Тоалет на Филип Киркоров изуми нета СНИМКА

Артистичната натура на певеца този път не се прояви в най-добрата си светлина с костюма, който той облече за важната среща, 

Кралят на руската поп-музика, Филип Киркоров , става все по- ексцентричен с годините. Мнозина обаче отказват да приемат артистизма му и директно го обявяват за... ку-ку! Припомняме, че звездата с български корени в последните години се вманиачи по естетичните корекции - последното, което "подобни" по себе си, бе коремът и по-точно мускулите му. А операциите по лицето му сигурно не могат да се изброят на пръстите на двете ръце. 

Поредното неразбиране ексцентризмът на Киркоров срещна у публиката тези дни, когато той пристигна в Петербург, за да присъства  на 26-ия Международен икономически форум. Певецът бе поканен като посланик на социалната мрежа.

Киркоров все още не бе намерил време да се срещне с журналисти тъй като бе осмян в мрежата за странния си външен вид . Той бе заснел видео, на което показа костюма си, от последната колекция на престижна руска марка.

Филип Бедросович бе сигурен, че изглежда неустоим, но критиците откровено му се присмяха на модния провал. Може би с този костюм би изглеждал ефектно на сцената, но сред официалните гости приличаше на клоун, избягал от цирка. „Стана за посмешище, вече се чуди как да привлече внимание, все едно е на арената на цирк”, смеят се хората и му се подиграват.

И въпреки топлото време Киркоров нито за миг не свали бялата си шапка, макар да бе на закрито. Говори се, че той съвсем скоро  претърпял операция за присаждане на коса и с шапката крие белезите от процедурата.

 Според клюките малко преди това кралят на руския поп си е изпомпал мазнини от талията и корема и хирург е увеличил задните му части с тях, пише kliuki.net.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?