1553

Вирус тръшна Азис, отменя куп участия

Вирус тръшна фолкпевеца Азис. Изпълнителят се почувствал зле преди ден, усетил, че е с температура и не може да стане от леглото. Налага се бързо да отмени участие, предвидено за същата вечер.

"Извинявам се на всички, но не се чувствам добре. Няма да мога да пея. Някакъв вирус с температура и т.н. ме хвана. Следващия път ще се реванширам", извини се на феновете си кралят на фолка.

Заради неразположението певецът отменя още ангажименти за ужас на феновете си. В последните години изпълнителят намали драстично изявите си пред публика. Азис отдавна е категоричен, че не вижда причина да се появява постоянно в дискотеки и внимателно подбира участията си, пише hotarena.net.

"Не съм някаква квартална певица, която всяка нощ обикаля кръчмите. Вече съм на такъв етап и мога да подбирам къде да се появя. Предпочитал да е по-рядко, публиката да очаква моето появяване, а не да съм някъде като фон и да се правя на палячо", сподели преди време Азис.

Точно затова графикът му е предварително начертан месеци напред и той почти никога не си позволява да отлага. В последните месеци ромският глас на няколко пъти се изтощава до краен предел и рухва физически.

"Убедих се, че човек на моята възраст, 44-годишен, няма право да се претоварва с работа като моята! Три дни по болници, системи и медикаменти, аз все още не се чувствам в силата си. Почивка у дома с приятели е най-хубавото нещо. Днес вече съм добре, както се вижда. Благодаря за грижите на лекарите и на всички вас", написа наскоро изпълнителят от болничното легло. Тогава той сподели, че стресът и умората са си казали думата, но въпреки това само часове след като си тръгна от болницата, се появи на участие в Пловдив. Този път обаче състоянието му е по-сериозно и ще отнеме време, докато оздравее.

Само преди дни Азис отпразнува рождения си ден в тесен семеен кръг. Той рядко говори за семейството си, но гордо твърди, че е баща на три деца, с които прекарва цялото си свободно време.

"Както знаете, аз трудно говоря за семейството си, особено децата си. Най-хубавото нещо е да си родител - нито един успех не може да се сравни с това. Искам това да си остане за мен - информацията за моите деца да си остане за мен", категоричен е с той.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Той

Той

12.03.2023 | 08:53

е набор 75,следователно е на 48 години. Взе да се прави на Лили Иванова.

Отговори
1 0
Анти чалгар

Анти чалгар

12.03.2023 | 07:21

Так му се пада на долния гнусен чалгопитек СПИН да хване дано тоя .........

Отговори
3 0
Дано го тръшне

Дано го тръшне

12.03.2023 | 07:21

И да не става от легло цял живот противен чалгар . Певец на просташка музика за селяндури и тъп...аци .

Отговори
3 0
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

12.03.2023 | 02:09

Надя Николова Драганчева се лазвам(кекс тигрицата) и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитов 5,до съарият пазар.Аз съм на 71 години и имам жълта книжка.Шизофреничка-психопатка съм.Аз пия хапчета сега.Аз съм на 71 години.Сексуална ,умна ,ботата много съм Много обичам кекса.Особено мнпго обичам груповоят кекс.Оралният и аналният кекс ги обожавам.Търся си двама млади кекс партньори.Плащам им веднага и в евра.Падам си много по млади полицаи,но да са плешиви и красиви.

Отговори
0 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?