3906

Винаги може да разчитате на тях: 4-те най-грижовни зодии

Въпреки че някои фактори могат да обяснят защо някои хора са по-безкористни от други, като например възпитанието, зодиакалният знак на човека също може да окаже голямо влияние. Според астролога Софи Уон, Bustle има едно голямо нещо, което отличава най-безкористните зодиакални знаци от останалите.

Когато се опитвате да разберете защо някои хора се държат по начина, по който го правят, задълбочаването в зодиакалния им знак може да разкрие много.

Обикновено управляващата планета на знака оказва влияние върху основните му личностни характеристики, докато елементът му определя начина, по който знакът изразява себе си. Можете да използвате тези аспекти на зодиакалния знак, за да разберете колко честен, отговорен или услужлив може да бъде даден човек.

Например, ако някой е склонен да създава баланс във всички ситуации като Везните, има голяма вероятност да пожертва собствените си нужди, за да се погрижите за другите. 

Ето кои са най-безкористните в зодиака:

Рак

Раците получават специално внимание, защото са грижовници по рождение. "Те са "майчините" фигури на зодиака и затова имат много безкористно качество", казва Уон. Те винаги отварят дома си за всеки, който се нуждае от безопасно пространство, и ще оставят всичко, само за да помогнат на близък човек в нужда. Подобно на Рибите, те са склонни да поемат чуждите проблеми, сякаш са техни собствени.

Въпреки че няма нищо лошо в това да бъдеш грижовен, за зодиакалните знаци Рак е от ключово значение да се консултират с близките си, за да видят дали това, което правят, действително е полезно. Ако е прекалено, не е проблем да направят крачка назад и да дадат на приятелите си пространство да се справят сами.

Везни

Везните са знакът, който управлява дома на партньорството. Поради това те са склонни да се грижат за околните, преди да помислят за себе си. Везните ценят хармонията във взаимоотношенията си, затова често жертват собствените си нужди, за да направят другия човек щастлив. Те са много мили, любящи и нежни - което също така означава, че околните могат да се възползват от тях.

За Везните е важно да се научат да отстояват себе си, дори ако това означава да извадят нещата от равновесие за малко. Те са въздушни знаци, така че имат естествената способност да говорят за проблемите, които имат. Ако не се страхуват да поддържат линиите за комуникация отворени, могат да постигнат желания баланс във взаимоотношенията си.

Дева

Зодия Дева управлява шестия дом на службата, така че по природа те са безкористни. Според Уон, Девите са водени от нуждата си да помагат на другите. Те нямат нищо против да помагат в домакинската работа и бързо предлагат съвети за всичко. "Въпреки че Девите могат да бъдат малко перфекционисти, в крайна сметка те се опитват да направят всичко възможно, за да помогнат на всеки, който има нужда.", казва Уон. "Те изпитват истинско удоволствие от това да бъдат полезни."

Но за Девата е важно да се научи кога да предлага помощ и кога да прави крачка назад. Те са склонни да си навличат неприятности, когато "предложенията", направени от любов, се проявят като критика.

Риби

Чувствителните и съпричастни Риби са един от най-безкористните знаци в зодиака, защото са склонни да чувстват и разбират околните дълбоко. Те виждат най-доброто във всеки. Дори ако партньорът или приятелят им прояви лошо поведение, Рибите ще погледнат отвъд това и ще се опитат да разберат какво ги е накарало да постъпят по този начин и как могат да се оправят. От решаващо значение за Рибите е да научат, че не могат да спасят всички, защото в противен случай могат да бъдат въвлечени в чужди проблеми, пише edna.bg. Поставянето на граници и придържането към тях ще им помогне да имат по-здрави взаимоотношения.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?