Следвайте ни

Вин Дизел разкри страшна тайна за "Бързи и яростни"

viber icon

Мегазвездата Вин Дизел призна, че силно се е колебаел дали да участва в мега-проекта „Бързи и яростни”, заради притеснения относно сценария и характера на героя си, съобщи "Контактмюзик".

53-годишният мъж все още работи по франчайза 20 години след заснемането на първия филм, но призна, че първоначално не е бил сигурен в сценария и е обмислял сериозно дали ще участва или не.

Говорейки пред „Entertainment Weekly”, Вин заяви: „Universal в крайна сметка продуцираха „ Pitch Black“ - единственият друг филм с такъв мащаб, който бях направил и затова ми казаха: „Имаме този филм, който е за незаконни състезания с улични коли и ние искаме да изиграете този герой, който е корав човек и въпреки, че е извън закона има сърце и чест”.

Пренаписването на сценария от Дейвид Айер, обаче го убеждава да влезе в ролята на Доминик Торето.

Дизел сподели: "Иронията е в това, че се чувствах, сякаш получих това, което героят искаше да бъде в първия сценарий, но бях убеден, че има неща, противоречащи на природата му и тук се намеси Дейвид. Спомням си как той каза: Характерът на Дом е толкова сложен, никога не съм виждал подобно нещо след Алонзо [ролята на Дензъл Уошингтън, за която получи Оскар в „Тренировъчен ден”

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?