71

Виктория от "Ергенът" живее по баровски с басейн и не иска богат мъж, който да й изневерява СНИМКА

За разлика от много моми, които дебнат за "плячка", която да им уреди живота, скандалната Виктория си е доста добре

 

Скандалната Виктория от "Ергенът" не е жалене, след като се разбрах в какъв баровски комплекс живее. Със сигурност парите не са проблем за нея. 

Всъщност тя и няма такава остра нужда от мъж. За разлика от някои моми, които дебнат за "плячка", която да им уреди живота, Виктория си е доста добре.

Оказа се, че тя живее на супер място, в луксозен комплекс в Нови Хан, само на минути път от столицата. Вики обитава кооперация от затворен тип, на четири етажа и с външен басейн. Е, някои се оплаквали, че край басейна е доста пренаселено от хората, живеещи в четирите сгради около него, но тя била доволна.

В подкаста "Не съм такъв човек" тя категорично заяви, че не иска мъж с много пари. "Аз кола и апартамент си имам, а ако мъжът има прекалено много пари, значи няма да е само с мен. Аз ще си стоя вкъщи с детето, кучето или сама, а той ще обикаля заведенията с още няколко", разсъждава тя. 

Не крие, че все още изпитва любовни чувства към Алек и не изключва възможността да се видят след края на шоуто и защо пък да не пламне тогава любов, пише show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?