1553

Виктория не се разделя с любимото Уиски

Тя обожава Уиски и дори го носи почти навсякъде със себе си. И не, не е напитка! Това е най-добрият й приятел – кучето, порода чихуахуа. Жената, която не се притесни да се показва без грим в "Ергенът", както и да казва на всяка от участничките какво мисли за нея.

Гост в подкаста на Ladyzone "Малки разговори" беше Виктория от "Ергенът", за да разберем от първо лице какво се случи между нея и Алек, какъв е животът й след романтичното риалити и срещна ли любовта. 

Решава да се запиши за участие, когато вижда Алек на снимка. Разбира се, не минава без съветите на най-близките й хора - майка й и нейната приятелка. А това, което следва и самата тя не е очаквала. 

Абсолютно убедена, че няма друга участничка в "Ергенът", която да е изпитвала толкова силни чувства. Въпреки това по време на предаването три пъти се замисля да откаже роза, дадена й от Алек. Но все после все пак я приема.

Категорична в решенията си, Виктория е ревнива и в живота извън риалитито. И иска червилото по любимия й мъж да бъде само нейно. 

Участничката успя да разпали страстите и с един голям скандал. В предаването тя разкри, че Габриела всъщност е обвързана и не е в предаването за любовта на Алек. Случилото се не мина без последствия. Виктория призна истината на Алек, а обяснението й беше, че това е "благородна лъжа". Впоследствие Виктория изгуби работата си в структурата на БФС. Защо?
Появиха се мнения, че виновна за това е Габриела. 

След формата Виктория направи свой мърч с различни артикули. Тя реши да използва популярното си име и някои снимки, които взривиха мрежата, за да направи свои продукти. В колекцията й предстои да излезе и нещо съвсем ново, предназначено за дамите. 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?