1939

Виктор Стоянов раздава рози на красавици във Велинград

Ергенът Виктор Стоянов раздаде 12 рози на хубавици във Велинград. Това се случи по време на конкурса "Мис Велинград 2022", който се проведе в хотел "Санте" в курортния град миналата вечер. Стоянов, който бе част от журито, след надпреварата влезе в ролята на  кавалер и дари по едно цвете на всяка от участничките. 

Победителка стана Вероника Григорова. Хубавицата е студентка по дентална медицина - втора година в Медицинския университет София. Родом е от Враца. Красавицата обича да танцува. Играла е народни танци, модерен балет. В момента ходи на уроци по латинотанци. 20-годишната Григорова сподели за "Марица" след успеха си, че наградата  е помогнала да бъде по-уверена в себе си. Вероника ще представи Велинград на националния конкурс "Мис България". Хубавицата благодари на организаторката Краси Гешева за поканата да участва в конкурса.  


На второ място се класира Мария Георгиева, а на трето - Цветелина Мутишева. Водещи шоуто бяха Краси Гешева и Ники Кънчев. В журито пък, освен Ергена Виктор, влязоха Мис България 2016 Марина Войкова, Мис България 2020 Венцислава Тафкова, шефката на Мис България Ирина Папазова. 

Претендентките дефилираха пред публиката по бански и с официални рокли на дизайнера Стоян Радичев. В шоу програмата участваха най-добрите вариететни изпълнители за 2022 година - „Мюзикхолен театър” и музикалната група BrightEyes.

И тази година конкурсът имаше благотворителна насоченост. Проведе се търг с картина на художника Борис Богданов, гостите имаха възможността да си купят и книги с поезия на Антонина Кирова. Събраните средства ще отидат в подкрепа на велинградчанина Димитър Даскалов, който води тежка битка с коварна болест.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?