49

Виктор кой? Зорница с ВИП афера след фиаското в "Ергенът" ВИДЕО

След неуспеха с Виктор Стоянов, една от най-интересните участнички в "Ергенът" налази друг ВИП мъж. Зорница вдъхнови композитора и музикален продуцент Денис Попстоев за неговия ремикс с лайтмотив един от най-забавните моменти от престоя Зори в шоуто.

В епизод 6, след разговор на четири очи между Виктор и Зори, Виктория Капитонова се обърна към Ергена с думите "Благодаря много, че ни върна Зори, защото днес имаме повече въпроси към нея, отколкото към теб… Зори, разбрахме, че ти не си просто Зори, а Зори Джи. Искаме да знаем смисъла на буквата G".

Оказа се, че G идва от Gorgeous, Glamorous, The Great (Прекрасна, Бляскава, Велика).

В ремикса Денис Попстоев е използвал и една от закачките на Габи "Момичета, всички ли имате розе? А рози?“. В първи епизод на риалитито именно Габи каза по адрес на Зорница:

"Имаше една дама, която се появи на коктейла със забележителна рокля. Като Мортиша, тук едни прилепи, черни камъни… С един изцъклен поглед и отдолу със зелен молив. Като ме погледна, викам си "Леле трябва да връзвам червен конец. Малко ме плаши това момиче“.

"Всички звуци, използвани в ремикса, са създадени от самото клипче, всеки един инструмент е семплиран“ – пояснява Денис.

За добро или лошо, Зори отпадна от "Ергенът" в следващия, седми епизод на риалитито. Без да има индивидуална романтична среща с Виктор, за която толкова много мечтаеше.

"Виктор изключи човек, който държи на него, цени го и вижда положителни качества в него. Той не ме оцени и много загуби" – коментира Зори.

"Не бих казала, че имам разбито сърце. По-скоро огромно разочарование, че пореден човек не успя да оцени какъв човек стои срещу него – един от малкото хора, които са тук заради любовта, а не заради парите или славата. За съжаление, Виктор живее в свят, пълен с пошлост. За много голямо негово съжаление той губи едно бижу" – сподели 32-годишната бизнес дама от Велико Търново.

"Виктор бе толкова галантен с нас, като принц от приказките. С костюм, елегантен, красив, с идеални маниери. Наистина бях влюбена в него, няма сценарий. Може би още едно-две момичета трябваше да напуснат къщата, преди да се замисля, че идва моментът за мен. Не знам защо не получих роза, питайте Виктор за това. Аз наистина очаквах да срещна любовта. В САЩ вече има 10 семейства, създадени след това предаване. Разбира се, там риалитито има над 25 сезона“, призна тя при Сашо и Деси.

Зори има своя модна марка, като същевременно е и воден спасител, капитан на кораб и знае пет езика. Често се гмурка на Малдивите, Доминикана и Занзибар.

"Тези дейности се допълват, не може да се тъпче на едно място“ – отговори Зори на въпроса защо са ѝ всички тези дипломи. Една от тях, за търговия с криптовалути, тя подари на Виктор при влизането си в риалитито.

Зори е живяла на много места, включително и в Сингапур, като не знае защо досега не е срещнала любовта.

"Знам, че моят мъж ще ме намери и ще ме разпознае“, поясни дамата, която не се притеснява да води менторска програма "За богатство, щастие и любов“, въпреки че все още не е открила личното щастие.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
То тя

То тя

06.05.2022 | 14:41

Просташка песен за просташко предаване .Това става само за фенове на чалгата тъй като те не мислят какво гледат и слушат.

Отговори
2 0
Ти Рекс

Ти Рекс

06.05.2022 | 14:40

А за фе рмата ще имали песничка . Може и за разните други такива формати като , капките , игрите , сървайвър , и те заслужават да ги възпеят подигравателно. Това заслужават тези предавания за селяндури.

Отговори
2 0
Критик

Критик

06.05.2022 | 12:38

Много тъпо парче . Става за подигравка с тези кукли. За всички тези който участват в това трябва да се пусне едно такова тъпо парче.

Отговори
4 0
Диско

Диско

06.05.2022 | 12:35

Вече и за тези правят музика . А за ергена кога ще има . И как ще се се казва Ергена който не може да си хване мадама .

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?