1553

Виктор и Михаела напуснаха „Dancing Stars“ на метри от полуфинала

„Dancing Stars“ влезе в безмилостната си фаза, в която журито и зрителите следят всяка стъпка на състезателите под микроскоп. Една от най-креативните двойки напусна танцовото шоу по bTV на крачка от полуфинала. Виктор Стоянов и Михаела се сбогуваха с мечтата да вдигнат купата, но оставиха незабравима следа със смелите си провокации на паркета, силните си послания и ефектна хореография.

Двамата си тръгнаха от надпреварата след разтърсващ двубой срещу друг обичан тандем - синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър. Трудното и финално решение кой да се раздели с дансинга и кой да остане да се бори за трофея взеха зрителите.

„Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен“, каза Виктор. Въпреки че измина дълъг път и показа изключително развитие в „Dancing Stars“, Стоянов демонстрира скромност и самоирония. Последният танц, изпълнен от него и Михаела, беше гореща самба с хип-хоп „загар“.

В следващия епизод на „Dancing Stars“ предстои не само инфарктен полуфинал, но и двойна елиминация. Шестте двойки ще трябва да демонстрират перфекционизъм, силна психика и пълна концентрация, но само четири от тях ще бъдат допуснати до големия финал. Как претендентите за титлата крал и кралица на бала се готвят за най-важните дни в танцовото шоу и какво се случва с отпадналите състезатели, ще разкрие Станислава Ганчева в „Dancing Stars Extra“ в петък от 22.30 часа.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?