Следвайте ни

Вижте зодиите, които ще забогатеят през 2020 г.

viber icon

Остава съвсем малко до настъпването на новата 2020 г. Послдните две седмици на ноември ще се изнижат неусетно, а декември направо ще профучи край нас, докато се лутаме по магазините за подаръци и трескаво планираме коледно-новогодишната си ваканция. Ето защо астролозите вече са подготвили своите прогнози за следващата година, през която, според китайския календар, ще царува металния плъх - символ на пари и благополучие.

Някои зодии обаче, ще усетят много по-сериозни финансови постъпления от други.

Вижте кои са зодиите, които през 2020 г. ще се затрупат с богатства:

Овен

 

 

 

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

При упорития Овен нещата ще тръгнат нагоре през 2020 г., вероятно бързо напредване в кариерата. В тази връзка ще се добави още работа, трябва да сте търпеливи. Понякога ще възникнат трудности по време на работа, може да изглежда, че всеки има нужда от нещо чрез вас.
Овенът ще има чудесна възможност да реши жилищния проблем. Единственият месец, в който трябва да пестите парите си, е юни. Ако можете да се въздържате от непланирано пазаруване, тогава можете да спестите планина от пари.

Телец

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Телецът не трябва да очаква внезапно забогатяване, но няма да има удари по портфейла. Голям късмет може да бъде връщането на дълга от приятели, не се изключва субсидия от чужбина. От май до септември внимавайте с инвестирането. През този период това не трябва да се прави, тъй като могат да се случат грешки. Що се отнася до дълговете, тази година е по-добре да не давате заеми. През 2020 г. трябва да пуснете всичко старо и да отворите нови възможности както за намиране, така и за печелене на пари.

Близнаци

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Творческата дейност на Близнаците ще им донесе добър доход, въпреки факта, че финансовата ситуация няма да е толкова безоблачна. Хората, свързани с литературни, художествени и музикални дейности, ще се чувстват добре на материално ниво. Близнаците, подобно на останалите зодиакални знаци, трябва да се пазят от измамници, особено до края на юни. Есента е добър период за започване и планиране на финансови инвестиции в нов бизнес.

Рак

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

През новата година Раците ще трябва да се потят добре, но не трябва да се очакват големи печалби. Трудната творческа работа или работата с деца може да не се изплати изобщо. Не се притеснявайте, приятели и съмишленици могат да помогнат за уреждането на финансовия проблем. През 2020 г. е важно да изхвърлите всичко, което е старо, което затруднява мисленето извън кутията, така че променете мнението си и се съсредоточете върху творческата страна на работата си.

Лъв

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Неизбежният успех и богатство ще настигнат Лъвовете през 2020 г., особено ако дейностите им са свързани с недвижими имоти. Ако сте решили да вземете заем за недвижими имоти, тогава звездите съветват това, само с отговорност и предпазливост трябва да подходите към избора на банка. За да бъде гарантиран успехът, всички въпроси, свързани с недвижимите имоти, трябва да бъдат приключени преди края на април 2020 г.

Дева

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Настъпващата година за Девата е година на възможностите. Ще имате точно толкова пари, колкото са ви необходими за осъществяване на амбициозните ви планове. Ако отдавна искате да отидете в чужбина, да получите образование, през 2020 г. ще имате такава възможност. През първата половина на годината трябва да бъдете възможно най-активни и когато искате да се откажете от слабостите си, обърнете се към приятелите си за съвет.

Везни

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Някой, който има късмет с неочаквана печалба през 2020 година, са Везните. Приятна изненада може да бъде наследство, погасяване на дълг или добра зестра. Благоприятно време за бизнес, свързано със селското стопанство, недвижимите имоти, минното дело. Годината ще бъде ползотворна за историците. Освен факта, че звездите ви подкрепят, постоянството и решителността трябва да бъдат вашите основни качества през 2020 година. Не бива да говорите и споделяте за своите планове преждевременно.

Скорпион

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Скорпионите няма да останат настрана от финансовите потоци през 2020 година. За тях може да бъде изгодно да работят с различни видове комуникации и да организират екскурзии. Роднините ще се превърнат в спомагателна сила за постигането на целите. Ако сте креативна личност и вашата дейност е свързана с деца, тогава ще получите не само приходи от нови интересни проекти, но и удоволствие да правите това, което обичате. Единственото нещо, което може да ви пречи са вашите собствени диктаторски качества.

Стрелец

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Въпреки че ще е необходима известна работа, за да получите добри финанси, 2020 г. обещава късмет на Стрелец в решаването на финансовите проблеми. Ще има много възможности за печелене и това ще бъде улеснено не само от роднини, но и от колегите. Можете да решите проблеми, с които не бихте могли да се справите миналата година.

Козирог

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Козирогът през Нова година ще трябва да работи, запретнал ръкави. Може да изглежда, че всички трудности паднаха върху вас едновременно, но не се обезсърчавайте. Вътрешната сила ще ви помогне да се справите с всякакви проблеми, включително финансови. Не отказвайте помощта на съмишленици. Упоритостта ви ще помогне да получите желания доход и всичко ще се окаже добре, но не бива да се отпускате.

Водолей

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Може да не спечелите печалбите от лотарии, но успехът в транзакциите ви е гарантиран през 2020 г. Особено когато става въпрос за жилищни въпроси, антики или закупуване на продукти. Парите могат да се появят неочаквано или внезапно да изчезнат. Водолеите, които по някакъв начин помагат на хората, могат да разчитат на стабилен доход.

Риби

Снимки: shutterstock

Тези зодии ще забогатеят през 2020

Риби до известна степен ще зависите финансово от приятели и партньори. Успехът в този въпрос ще бъде осигурен чрез създаване на предприятие, свързано с пътувания, духовна дейност и висше образование. Ако не пренебрегвате интересни идеи, можете да спечелите прилична сума пари, така че продължете напред.

Източник fakti.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?