1553

Вижте защо побесня Сашо Кадиев

Тоталната пристрастеност на Сашо Кадиев към компютърните игри е всеизвестен факт и то не от вчера. Никой не би предположил обаче, че точно тази тема ще го предизвика да реагира повече от бурно, докато води "Преди обед" с Деси Стоянова.

Тези дни синът на Катето Евро изрази възмущението си, след като чу информация за смъртни случаи на деца, които изпълнявали предизвикателство в Tik Tok. Яростта на Кадиев се оказа толкова голяма, че се наложи колегите му в студиото на bTV да го успокояват.

Фокус във въпросното предизвикателство е да се приспиш, като си спреш дъха. А следствие на него вече има случаи на загинали деца в Щатите и в Гърция. И вместо възмущението на Сашо да бъде от естеството на това, което се иска в играта, то смая с реакция в нейна защита.

Кадиев припомни, че подобни опасни експерименти не са от вчера. Преди време имало и мания за катерене на високи места, а също и за стоене пред влака, за изяждане на лъжица канела, с която принципно човек може да се задуши, както и за дъвчене на перилен препарат в капсули.

Според актьора и тв водещ тези, които практикуват такива предизвикателства спокойно могат да бъдат определени за "идиоти". Колежката му Деси Стоянова пък коментира, че социалните мрежи не са измислили опасните игри, но децата чрез тях ги научават.

"Това, всъщност, е естествен отбор – по-глупавите отпадат", изцепи се Сашо Кадиев, от което екранната му партньорка Деси и гостите в студиото леко се стъписаха, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Български

Български

22.05.2022 | 16:34

Този хайванин с шутове трябва да разкарат.

Отговори
2 1
Буца

Буца

22.05.2022 | 08:17

Какъв естествен подбор този какви ги говори, вместо да е сериозен ,че децата вършът глупости показани в разни платформи. Що не пробва и той да види .

Отговори
5 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?