3906

Вижте внучката на Божков, ето какъв неочакван талант показа СНИМКА

Вижте внучката на Божков, ето какъв неочакван талант показа

 

Доста изненадващ факт, който е свързан с внучката на Васил Божков. Най-младата звезда на българската музикална сцена е първородната внучка на Васил Божков. Мая е най-голямото от децата на сина му Антон и снахата Ива.

 

Разкриха! Какво очаква внучката на Божков | StandartNews.com

10-годишната девойка от съвсем невръстна възраст проявила певчески заложби, а родителите й решили да насърчат таланта й и да я запишат в елитно частно музикално училище в София.

Мая Божкова е възпитаничка на музикалната школа от няколко години и името й попада сред тези на най-изявените деца. Тя е сред солистите на всеки концерт, организиран от школото. Такива се провеждат в големи столични зали, където родителите имат шанс да аплодират децата си. Репертоарът на внучката на Божков, е в поп стилистиката. Видно от изявите й, тя никак не страда от сценична треска, въпреки крехката си възраст и е уверена в уменията си, дори, когато й се налага да пее с оркестър зад себе си.

Ива Софиянска

 

Наследницата на бившия хазартен бос вероятно се готви за шеметна кариера в музиката, но родителите й искали да навърши поне 15-16 години, за да дебютира със своя песен и клип.  

 

Точно на такава възраст и майка й Ива Софиянска изгря на малкия екран като водеща на култовото в близкото минало младежко предаване на БНТ "Мело ТВ Мания“, откъдето тръгна и славата й, припомня "Ретро".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
rtyrty

rtyrty

03.02.2024 | 19:52

Хора, пробвахте ли новата виa`гpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст, това подобри се.кса ни и спаси брака ни. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна-----> mub.me/bioex

Отговори
4 6

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?