46

Вижте тузарския палат на Димитър Рачков и Анита СНИМКИ

В същински палат живеят Димитър Рачков и Анита. Резиденцията на комика в полите на Витоша, намираща се в баровския комплекс „Маунтин вю вилидж” край Панчарево, е под непрекъснато наблюдение, а на територията на затвореното селище не се допускат случайни хора.

Рачков живее в голямата двуетажна къща с обширен двор и гаражи със сегашната си млада приятелка. Допреди години в жилището, което тогава обитаваше Митко в същия комплекс, често можеше да бъде видяна и бившата му Мария Игнатова, но днес тя живее със съпруга си Ивайло Нойзи Цветков в къщата на майка си, също в полите на Витоша.

Анита показа в стори как получава букет от Рачков

Всеки може да стане част от баровското кварталче, стига да плати 185 хиляди евро за двустаен дом, но без двор. Само поддръжката на месец излиза 400 лева, като в това число влизат пари за охрана и общите части. Наскоро Рачков участва в реклама на косачка за трева и показа разкошния си двор с морава и дървета, както и голямото куче, което охранява лукса.

 

Анита пък снима как получава букет от любимия си и показа входа на хасиендата в красива пътечка през моравата и част от първия етаж, в които е хола. Той е пълен с растения, а на земята е застлана кожа. Мебелите са в светли тонове, а красивата кръгла масичка е любимата на двойката за пиене на кафе и коктейли.

От хола френски прозорци водят към двора, а кухнята изглежда като от списание. На втория етаж са спалните с бани, а гаражите имат топла връзка с къщата. Анита e отскоро в къщата, но Рачков е един от най-старите обитатели на баровското затворено жилище. Той първо купува тристаен апартамент в „Маунтин вю”, който дели с Мария, макар че двамата често се разделят, а после събират. След окончателната им разлъка Рачков продава това любовно гнездо и купува къща в същия баровски квартал, пише "Минаха години".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Звучи

Звучи

12.07.2022 | 00:53

захаросано, но едва ли.

Отговори
1 0
Където и

Където и

12.07.2022 | 00:51

както и да живеят, той е охлузен картоф, а тя си е циганка.

Отговори
2 0
Тези

Тези

11.07.2022 | 11:50

И къде го този палат нищо не видях.

Отговори
6 0
Mилост за живите

Mилост за живите

11.07.2022 | 11:27

https://www.youtube.com/watch?v=n5w-_eGRODU&list=RDn5w-_eGRODU&index=1

Отговори
4 0
Я так хочу додому..

Я так хочу додому..

11.07.2022 | 12:12

Розкидало по світу, розділило родини, Звикло серце боліти, п'є по краплі новини, що там чути від сина, через гуркіт снарядів, Чи вціліли домівки під ударами градів. Ви тримайтеся, рідні, і не смійте померти, розписалися кровю ви на кожному метрі, Наші душі сповиті в чорно-білі альбоми, Хай дороги розбиті, але треба додому. Приспів. Я так хочу додому, я так хочу додому, Ці слова заповідні, На вустах у мільйонів. Там де все нам знайомо, Де ми завжди потрібні, я так хочу додому, обійняти всіх рідних Обійняти черешню і фату її білу, і зіграти нарешті всі забуті весілля, і молитися знову до Святого причастя, і прибити підкову до порогу на щастя. Біля рідного дому, в Україні безкраїй, нам здавалось, що добре там, де нас ще немає, Нас приймають в обійми добрі, лагідні люди, але краще, ніж вдома, нам ніколи не буде Приспів. Я так хочу додому, я так хочу додому, Ці слова заповідні, На вустах у мільйонів. Там де все нам знайомо, Де ми завжди потрібні, я так хочу додому, обійняти всіх рідних

Отговори
2 2
Толкова искам у дома...

Толкова искам у дома...

11.07.2022 | 12:15

Разпръснати по света, разделени семейства, Сърцето е свикнало да боли, изпива новините капка по капка, какво може да се чуе от сина над рева на снарядите, Оцеляха ли къщите след градушките? Дръжте се, мили мои, и не смейте да умирате, подписахте с кръв на всеки метър, Душите ни са обвити в черно-бели албуми, Нека пътищата са разбити, но ние трябва да се приберем. Припев. Толкова много искам да се прибера искам да си ходя вкъщи Тези думи са запазени, На устните на милиони. Където всичко ни е познато, Където винаги сме необходими искам да си ходя вкъщи да прегърна всички роднини Прегърни черешата и нейния бял воал, и накрая да изсвирим всички забравени сватби, и се молете отново за Светото причастие, и заковете подкова на прага за късмет. Близо до родния си дом, в необятна Украйна, струваше ни се, че е добре там, където все още не сме, Ние сме прегърнати от мили, нежни хора, но никога няма да бъдем по-добре, отколкото у дома Припев. Толкова много искам да се прибера искам да си ходя вкъщи Тези думи са запазени, На устните на милиони. Където всичко ни е познато, Където винаги сме необходими искам да си ходя вкъщи - да прегърна всички роднини

Отговори
2 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?