1939
Следвайте ни

Вижте слабото място на всяка ЗОДИЯ

viber icon

Проблемите и трудностите, които срещаме, освен на лош късмет, може да се дължат на характерната ни природа и личност, с която сме родени. Ако погледнем през астрологията,може да си обясним много неща.

ОВЕН
Откровен и силно ентусиазиран
Като конфронтиращи по природа, не се страхувате да задавате въпроси, които потенциално могат да навредят на вашите взаимоотношения. Вие също имате непоклатимо мнение, което затруднява хората да се свържат с вас. В комбиназия двете характеристики са катастрофални, когато е толкова важно да се прави компромис и да се вземат предвид чувствата на околните, пише mila.bg.

ТЕЛЕЦ
Пасивно-агресивен и по-малко интерактивен
Когато се чувствате неоценени или неуважени, това разочарование ви кара да действате бунтарски и упорито.
Начинът на комуникация често е проблем за вас. Предпочитате другите да поемат инициативата, особено когато има проблеми. Ако това не се случи, може да ги премахнете напълно от живота си.

БЛИЗНАЦИ
Добро срещу зло
Вие не сте злонамерен човек, но водите битка между вашите добри и зли страни. Понякога ще си измислите някаква драма, защото просто ви е скучно.

Имате много „приятелски“ характер и по този начин може бъдете нарочени от партньора или близките си хора като търсещи внимание или прекалено флиртуващи. Това в по-голямата си част не би ви навредило, но може да бъде изключително проблематично във вашите романтични взаимоотношения.

4. РАК
Чувствителен и грижовен
Всъщност вие сте твърд човек, но имате свръхчувствителност, което често ви кара да вярвате, че сте обидени или нападнати, когато това невинаги е така. Винаги сте там, за да помагате на другите с техните проблеми, но вашите собствени могат да седят и да чакат в ъгъла.

5. ЛЪВ
Претърпява промени в настроението
Не сте съвсем разглезени, но имате високи очаквания, което води до възбуда и изблици на гняв, когато нещата не стават по вашия начин. Това може да причини поражения във връзката ви, което да доведе до спорове и раздяла. Лесно изпадате в депресия, въпреки че повечето пъти бързо минават.

6. ДЕВА
Агония и липса на самочувствие
Много се притеснявате за тривиални въпроси. Може да бъдете обсебени от конкретни неща и въпреки че е добре да поставите нещата в перспектива, рядко го правите.
Изпитвате огромна неприязън към хора, които ви казват, че „грешите“, тъй като сте от типа човеци, които не преглъщат лесно критиките, насочени към тях.

7. ВЕЗНИ
Съмнения в собствената стойност и несигурност
Каквото и да правите за другите, често се чувствате така, сякаш все не доставяте радост на околните и това е нещо, което не приемате леко, защото целта ви е хармония и щастие.
Понякога не осъзнавате, че човекът, на когото всъщност сте ядосан, сте вие. Това се дължи главно на някои основни несигурности в тази конкретна област от живота ви.

8. СКОРПИОН
Висока нужда от обич срещу ниска самооценка
Вашата страст към любовта няма граници и това ви кара да очаквате същото от околните, поради което дори и най-малкото чувство на злонамереност от страна на близките, особено на вашите романтични партньори, може да разсее чувствата и емоциите ви.
Често се чувствате, че не сте достатъчно добри и заради този комплекс за малоценност критикувате недостатъците на другите, търсейки бързи корекциина собственото си самочувствие.

9. СТРЕЛЕЦ
Небрежно отношение към живота и нерешителност
Мразите всякакви ограничения и поради това се колебаете да вземате сериозни решения, независимо дали става въпрос за любов или за нещо друго. Искате да може да живеете този „свободен“ живот. Понякога сте твърде импулсивни и това води до провал. Говорите повече, отколкото действате.

10. КОЗИРОГ
Неотстъпчив и ограничен по природа
Вие сте силен човек, но понякога може да изглеждате твърде твърдоглав или „могъщ“ и това държи някои хора встрани от вас. Може да бъдете с много вдигнат гард, без дори да имате конкретна причина. Вашето мото е „виновен до доказване на противното“, но това може да ограничи истинските отношения.

11. ВОДОЛЕЙ
Изгубен в мисли и често „Харесващ хората“
Често изглеждате, че губите връзки с реалността и чувствате, че хората искат да се възползват от вас, което ви кара да се дистанцирате дори от най-близките си до вас.
Слагате си спирачки, които ограничават взаимодействията ви с хората, и това ви кара да се чувствате сякаш губите любовта. Усещате нужда да угодите на околните, за да се почувствате обичани.

12. РИБИ
Отбранителни и тестващи
За разлика от други водни знаци, нямате „външна обвивка“, която да ви защитава, така че сте склонни да се криете или изчезвате в себе си като защитен механизъм.
Имате склонност да изпитвате хората и може да се карате, без да осъзнавате степента на това. Освен това може да избутвате околните направо през вратата, ако не държите юздите на недоволството си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?