1939

Вижте разликата! Нели от "Търси се" разкри тайната на режима, с който отслабва

Тв водещата Нели Хаджийска от години се бори с излишните килограми, но явно най-накрая е успяла да спечели борбата и да влезе във форма. Последните снимки на блондинката от "Търси се" показват, че има завиден напредък с оформянето на секси фигура.

 От 5 дни Нели е на специален режим, който много й помага не само отслабването, но и с духовното пречистване.

Ето какво сподели тя с последователите си в социалните мрежи преди дни:

"От утре стартира Житния режим на Петър Дънов Не е късно да се включите и Вие. Вярно, че е желателно да се подготви организма седмица преди това с по-лека храна, но тъй като аз го правя вече 10 години съм го стартирала и след тежки, празнични трапези, тогава просто първите 3, 4 дни са по тежки. Но ефекта си го има!

Това е режим, който наистина не е просто диета. Това е прочистване на всички нива. Физика, психика, мисли, чувства. Човек се изолира, дистанцира, защото тъй или иначе не може да седне с приятели на маса, да хапва и да пийва... Именно в това оттегляне, въздържание и притихване се крие магията на духовния пост!

Опитайте. Направете нещо за себе си. Излезте от "зоната на комфорт" и вижте изобилието, което носи въздържанието! В тези 10 дни е добре да се правят горещи вани, масажи, сауни за да може да се засили процеса на изхвърляне на токсините... Да се мълчи... Да не се шопингува. .. Да се визуализира... Да се моли... Успех на всички", пише тя в профила си във Фейсбук.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?