3906

Вижте кухнята на Мъск, всяка домакиня у нас има по-хубава СНИМКА

Изуми социалните мрежи. Вижте кухнята на Мъск, всяка домакиня у нас има по-хубава

 

Уолтър Айзъксън, биографът на милиардера Илон Мъск, публикува снимка, за която се твърди, че показва кухнята и част от всекидневната на един от най-богатите хора днес. Това което се вижда на снимките в мрежата Х може да накара всяка жена у нас да се чувства горда, защото със сигурност има по-хубава и уютна кухня от тази на втория по богатство в света. Съвсем наскоро Бернар Арно детронира Мъск и вече официално е най-богатия човек на планетата.

 

 

Айзъксън пусна фотоса в профила си в социалната мрежа X. Това даде рядка възможност на простосмъртните да надникнат в семплия дом на милиардера.

През 2020 г. Мъск реши да продаде петте си големи къщи и да използва спартанската къща с две спални в Бока Чика, Тексас, където се срещнахме, като основна резиденция. Мъск щеше да седи на тази дървена маса и да провежда телефонни разговори - написа Айзкъсън наскоро.

Къщата се намира близо до стартовата площадка на компанията Space X и изглежда е с отворена концепция, тоест без препятствия, разделящи хола и кухнята. На масата в хола има меч, книги, настолни игри, реплика на ракета...

На стената близо до кухнята има плакат за списание за научна фантастика, а върху стола е наметнато яке на Tesla, пише blitz.bg.

Продавам почти всички физически активи. Няма да имам къща, обяви Мъск през 2020 г.

„Най-богатият човек в света живее тук? Това наистина показва колко много го е грижа повече за другите, отколкото за себе си и начина му на живот“, коментира потребител.

„За мен е някак притеснително, когато най-богатият човек в света няма по-голяма кухня от мен“, гласи друг коментар.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Тая катана

Тая катана

05.02.2024 | 19:04

... там на масата, без ножницата и без да е в поставка е просто подигравка. Дано не стига до Япония това фото.

Отговори
1 0
Ггражданин

Ггражданин

05.02.2024 | 14:26

Защо да е по голяма,едва ли готви

Отговори
4 0
Живее както

Живее както

04.02.2024 | 15:29

Му харесва и както му е удобно . Някой хора обичат семплите неща и минимализма , изчистените линий. На мен ми харесва как изглежда .

Отговори
22 1
Отманли

Отманли

04.02.2024 | 19:28

ТОЧНО КАЗАНО ....НЕ КАТО В БЪЛГАРИЯ ГЛАДНИ КУЧЕТА ПОКАЗВАТ ВИСОК СТАНДАРТ

Отговори
17 1
Ха-ха

Ха-ха

04.02.2024 | 10:44

Е вие, какво очаквате. Вижте му само сайбъртръка и ще разберете, какъв вкус има човека. Какво, като е богат. Вкус не се купува, той си е усещане за естетика.

Отговори
18 13
Да, така е.

Да, така е.

04.02.2024 | 11:43

Но пък Мъск, както и други хора БЕЗ добри естетически усещания, ИМАТ други полезни и добри качества. Хората не са правени по калъп и не е нужно да са по калъп. Важно е да се усещат щастливи и реализирани, пък било то и с макет на ракета върху кухненския плот!!!

Отговори
34 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?