Следвайте ни

Вижте кой колко прибира от "Капките" СНИМКИ

viber icon

Маги Халваджиян е в трескава подготовка за поредния, девети сезон, на хитовото шоу за имитации "Като две капки вода" и по всичко изглежда, че предстоят доста изненади.

Форматът по традиция има голям рейтинг, като този път ще събере най-атрактивните участници от изминали издания. Известно е, че "Ол старс" версията на забавното предаване стартира на 22 февруари. На сцената ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова.

Както може да предположите, всеки от тях вече е подписал железен договор, в който освен сумата, определена за участието в предаването, са включени и клаузи с неустойки. Всеки от артистите се е спазарил с продуцента Маги Халваджиян за различен хонорар. Освен с хонорар, победителят ще си тръгне с голямата награда – лек автомобил.

За разлика от предишния сезон, в който участниците имали куп изисквания, тази година кризата за ангажименти заради затворените заведения ги направила доста по-скромни, пише "Уикенд".

Според изданието най-голям бил пазарлъка с краля на поп фолка Азис, който първоначално поискал огромен хонорар, но след дълги преговори сумата паднала до 2500 лв. за всяко превъплъщение или общо 32 500 лв. за 13 предавания. За сравнение при предишния си гастрол на сцената на "Капките" преди години Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание.

Фики, синът на Тони Стораро, се е договорил за 1500 лв., макар че в предишния сезон прибираше двойно повече. Тогава изпълнителят на „Ламборгини” бе най-атрактивният участник и логично стана победител. Пеещата актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената срещу хонорар от 1000 лв. Същата сума ще прибере и победителката в петия сезон Михаела Маринова, която след като стана първа в "Капките", дублира успеха и в „Маскираният певец”.

Къци Вапцаров, който преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова-Неве, също ще прибере хилядарка за всяко свое изпълнение. Поли Генова ще пее за 700 лв. на предаване, а нейният колега Рафи – за скромните 500 лв.

Водещите Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които често се жалват в ефир, че работят за символично заплащане, ще заработят по 800 лв. на издание или по 10 400 лв. за цялото предаване, пише show.blitz.bg.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай