Следвайте ни

Вижте коя футболна съпруга влезе във "Фермата"

viber icon

Към мъжете в новия сезон на "Фермата" снощи се присъединиха и дамите. Участничките са пъстър букет от интереси, професии и визии. Сред тях е и футболната съпруга Теодора Дякова.

Тя е на 35 години, от Стара Загора, но живее в Чикаго и развива бижутерски бизнес. Позитивна, шумна и емоционална, тя носи цвят, енергия и творческа артистичност.

Когато е на 16, преживява тежък инцидент. Пада с кола на дъното на река и изпада в кома. Казва, че тогава е усетила смъртта. Оттогава вярва в доброто в хората и иска да направи света по-хубаво място.

Преди шест години Теодора печели зелена карта и заминава в САЩ с мъжа си - бившата звезда на Черно море, Локо Пловдив, Славия и Берое Танко Дяков и дъщеря им. По нейно желание остават в Чикаго. Днес съпругът й има успешен бизнес, а Теодора прави бижута от натурални камъни, които продава в моловете на Чикаго. Сертифициран инструктор е по Kango Jumps, има опит и като брокер.

В първата женска битка за сезона, Теодора бе разгромена от Живка Ролева. Тираджийката отнесе три от съперничките си на Арената като по-бързо от тях напълни колба с вино, избута огромна гума и построи кула от кубчета, пише standartnews.com. Освен че издуха футболната съпруга, Живка помете режисьорката Красимира и защитничката на животни Деси. Ролева си извоюва право да спи в къщата на фермата, а не да се мъчи в колибата или под навеса.

Живка Ролева е на 39 години, от Казанлък, но живее в Гьотциз, Австрия. Шофьор на камион. Мъжко момиче, което се е преборило за своето оцеляване. Родена е в република Коми, но израства в Казанлък. Казва, че съдбата й е била кошмарна, но все още не е готова да разкрие повече подробности. Преди 7 години семейството й преживява трудности. Първо тя, а след това мъжът й и двете й деца заминават за Австрия.

Вярна на силния си характер, Живка става шофьор на високопланински камион. Работи много. Разкарва стоки, товари и разтоварва. През ръцете й всеки ден минават тонове. Живка е от жените, които обичат да командват и не понася мрънкащите хора. За нея изразът „Не мога“ не съществува. Вярва, че ще спечели „Фермата“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?