Следвайте ни

Вижте кой маникюр подхожда на всяка абитуриентска рокля

След като вече сте избрали красива рокля, подходящ грим и аксесоари, е време да помислите и за маникюра. Класическият френски маникюр е универсален за всеки празничен повод. Той позволява пълна свобода на въображението, затова можете да експериментирате с най-различни цветове, форми и декорации. Стилен френски маникюр, който със сигурност ще привлече вниманието, е с декорация в черно и златисто. Много е популярно координирането между цвета на роклята и този на маникюра, но не забравяйте ролята на червилото. Рокля в нежен пастелен тон и червено червило ще се допълни разкошно от червен маникюр.

Омбре ефектът също е хит сред абитуриентките, тъй като внася още цвят и въображение в маникюра. Черната рокля стои най-добре с черен маникюр с блестящи брокатени частици в сребърно или златисто. Трудни за координирани са роклите в оранжев цвят ​- заложете на омбре ефект в маникюра с жълти и оранжеви нюанси. Зелените рокли се съчетават с лилави или сиви нокти, а сините тоалети - със сребристи маникюр.

Мирослава Атмаджова

Редактор - marica.bg

Мирослава Атмаджова е завършила Право в ПУ „Паисий Хилендарски“. Работила е като копирайтър в голяма IT компания. Част е от екипа на „Марица“ от 2017 г.   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?