Следвайте ни

Вижте кои са най-властните жени в зодиака

viber icon

Хората са различни, като една от най-открояващи се разлики между тях е характерът им. Той е съвкупност от всички техни положителни и отрицателни черти, желания и мисли. Някои хора са спокойни и уравновесени, други са избухливи и припряни, трети предпочитат пасивността, която ги носи по течението на живота. Има и такива, които държат да са в центъра на вниманието и да контролират всичко.

Според астролозите характерът на един човек не зависи само от средата му на живот, възпитание и личностно израстване, той се дължи до известна степен и на звездите и тяхната подредба в деня му на раждане.

Това, какъв е характерът на човек, до някъде зависи от неговата зодия.

Смята се, че жените са тези, които обичат да диктуват темпото в една връзка. В много от случаите думата на жената се чува първа и ако тя е представителка на една от тези 4 зодии, то думата ѝ е закон.

Вижте кои са най-властните жени според зодиака:

Овен

 

Ето кои са най-властните жени според зодията

 

Дамите от този знак са доста емоционални. Ядосате ли ги, бъдете готови да понесете целия им гняв. Те искат да имат водеща роля във връзката и не обичат да правят компромиси, ако вие не желаете това. Наумят ли си, че искат нещо, трябва да се съобразите с тях, защото те не приемат отказ.

Жените от тази зодия искат да превъзхождат половинките си, което създава противоречия между двамата. Те не могат да задържат партньора си, защото са прекалено властни и манипулативни, а не всеки мъж обича да го държат на каишка.

Дева

 

Ето кои са най-властните жени според зодията

Тези жени са прекалено упорити и са готови на всичко, за да постигнат целите си. Романтични и любвеобилни половинки са, но не понасят да им заповядват. Девите са смели и държат на своята независимост.

Обикновено жените, родени под този знак, излизат с мъже, които имат по-слаб характер и са нерешителни. По този начин могат да ги въртят на малкия си пръст. Най-често карат половинката да се съобразява с тях, а не обратното.

Скорпион

 

Ето кои са най-властните жени според зодията

Като цяло хората с тази зодия са властни и ревниви. Това важи с пълна сила за жените Скорпиони, които пред хората са мили и грижовни, но под маската им се крие желание за власт. Когато не могат да задържат контрола в свои ръце, те стават конфликтни и агресивни.

Избухливият им характер пречи на връзките им, защото малко мъже ще излизат с жена, която се пали от най-малкото нещо и следи всеки техен ход.

Козирог

 

Ето кои са най-властните жени според зодията

Макар и да не си го признават, жените от зодия Козирог винаги искат да са на първо място и да контролират своето обкръжение. Независимо дали става дума за офиса или половинката, те са готови на всичко, за да бъдат на пиедестал. Те следват максимата, че всичко се постига с много упоритост.

Жените Козирози се отнасят сериозно към връзката, но си пасват само с мъже, които не се стремят да ги задминат и приемат мнението им по всеки въпрос.

Източник fakti.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?