Следвайте ни

Вижте кои са най-верните съпрузи според зодията

За щастие все пак има и мъже, за които думата чест и вярност важат с пълна сила

viber icon

Телец

Телците обикновено са много солидни хора. Те не биха разменили нещо дребно з каквото и да е от живота си. 

Веднъж, ако си поставят цел, представителите на този знак я следват упорито и няма сила, която да ги заблуди. Те встъпват в брак обикновено в по-осъзната възраст, след като вече знаят точно какво искат от живота. 

Телците подхождат към създаването на семейство сериозно и отговорно, точно както и към повечето неща от живота си. Разбира се, те не биха позволили една мимолетна афера да унищожи това, което упорито са градили с години. 

Самата мисъл за такова нещо им се струва абсурдна. Мъжете от тази зодия не се поддават на никакви провокации и съпругите им могат да живеят спокойно и щастливо.


Дева

Мъжете от тази зодия са сериозни и педантични. Фриволността определено не е сред чертите им. 

Представителите на този предпазлив знак обмислят всичко и глупавите спонтанни действия въобще не влизат в разбиранията им. Девите наистина са много берни. 

При някои от тях дори мисълта за авантюра може да предизвика отвращение. Подобна идея дори е малко вероятно въобще да се зароди в главите им.

Те имат високи морални принципи. Не търпят предателството, съответно и не предават никого. Дори и най-съблазнителната красавица няма да успее да им замотае главите, а ще получи решителен отказ.


Рак

Раците с право се считат за зодия, създадена да свие семейно гнездо. Представителите на този знак са много свързани и привързани към семейството. 

Към 35-годишна възраст те стават най-образцовите семейни мъже. От тях стават любящи и грижовни съпрузи, които обожават децата и жена си. 

Представителите на този знак обикновено насочват всичките си усилия към подобряване на стандарта на живот на семейството. Те много се страхуват да не бъдат излъгани от сродната си душа, а самите те просто не са способни на измяна. 

Те са готови със зъби и нокти да защитават спокойствието и щастието на любимия си човек и да не му дават никакви поводи за ревност.

Скорпион

Представителите на този знак се считат за много верни съпрузи, въпреки че преди да стъпят в брак, може да са водили доста свободен и разкрепостен начин на живот, като са се възползвали от целия си магнетизъм. 

Една мимолетна афера не би имала кой знае какво значение за тях. Ако Скорпионите срещнат жена, достойна да създаде семейство с тях, то за нищо на света не биха я заменили. 

Скорпионите защитават семейството си, сякаш то е неговата крепост, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?