Следвайте ни

Вижте кои са най-разсеяните зодии

viber icon

Често когато видим някой прекалено разсеян си казваме: "Този щеше да си забрави и главата някъде ако не беше захваната за раменете му!". Понякога самите ние можем да бъдем разсеяни заради много фактори - силни емоции, претоварен работен график или друг повод, който да ни послужи за оправдание.

Обаче трябва да знаем, че има едни хора, които хронично са заразени от това да са разсеяни и дори могат да го добавят в своята автобиография като качество. Някои стигат до там, че дори могат да бъдат чаровни в своята разсеяност, а има и такива, които отказват да приемат реалността и оправданията им стават все по-оригинални. 

Колкото и да не ни се вярва, на някои от нас просто е заложено да сме по-разсеяни. И зодиакалните знаци имат своята роля тук. Нека видим кои са най-разсеяните  зодии, според звездите: 

Близнаци

Близнаците са социални пеперуди и в цялото забързано тяхно ежедневие, забравят доста. Те мислят за следващата си среща и задача и не винаги внимават къде са си оставили телефона или ключовете.

 

Дева

Девите наблюдават, анализират и прецизно преценят хора и обстановки. В същото време те мислят изключително много – Девите живеят в главите си! Колкото и да са практични, прецизни и детайлно-ориентирани, те често забравят. 

 

Стрелец

Стрелците мислят за толкова много неща и планират следващата си грандиозна идея – често се случват да забравят ежедневни неща. Все пак, има по-важни неща, за които да мисли човек!

 
 

Водолей

За Водолеите просто има толкова много други важни неща в живота им – те се занимават с каквото им хрумне и се случва да позабравят стара страст, хоби или слънчеви очила някъде!

 

Риби

Мечтаенето е основна част от живота на Рибите. Колкото и да се опитват да поемат пълен контрол над нещата, все се случва да забравят нещо, пише actualno.com. Или някого!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?