Следвайте ни

Вижте кои са най-претенциозни зодии

viber icon
 

БЛИЗНАЦИ:

Близнаците са на върха на класацията по капризни зодии. Определено можем да кажем, че за тях нищо не е достатъчно добро, цял живот намират кусури в другите, но никога не поглеждат обратно към себе си. Особено придирчиви са в любовта. Често пъти отказват срещи и изобщо да си имат нещо общо с хора, които видимо изглеждат под нивото им. А те си мислят, че имат много високи стандарти. По този начин обаче неведнъж са губили истинската любов, която не познава капризност и не се интересува от такива оценки. Близнаците обаче не разбират това и за тях не е важно толкова да са влюбени, колкото да са със заможен човек, отговарящ на всичките им представи.

 

ДЕВА: 

Девите са много капризни за всички в живота – няма сфера, в която просто да са доволни, а винаги ще искат нещо повече от това, което другите дават. Най-капризни са що се отнася до външния им вид, не правят компромиси и често харчат много пари за дрехи, бижута и аксесоари. За тях е много важно да изглеждат добре, независимо дали стандартът на живот им го позволява. Важно е да кажем, че капризите на Девите не спират дотук. Те имат много странни разбирания за приятелството и там нещата за другите не са лесни. Винаги избират за приятели хора, които им дават малко акъл, не се бъркат в живота им и са просто кукли на конци, които са близо до тях при нужда. Девите са много неблагодарни, не си мислете, че въпреки всичките си капризи и това, че ще ги изпълните, ще ви благодарят накрая. Не чакайте!

 

КОЗИРОГ: 

Козирозите са най-претенциозната зодия сред рогатите представители на Зодиака. В работата си те често заемат ръководни позиции и са много строги с подчинените си. Винаги искат всичко да е под конец, а понякога прекаляват с мрънкането, с което отблъскват много от служителите си. В любовта капризите им също нямат край. Винаги искат от другия всичко, а понякога човек не е способен да покрие всичките им изисквания. Често се разделят с половинките си, защото не са им угодили, не са ги завели на някое мечтано място или не са им купили това, което са поискали. Внимавайте, ако имате връзка с тази зодия, защото капризите на Козирозите могат да развалят и най-голямата любов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай