Следвайте ни

Вижте кои са най-нестабилни зодии

viber icon

Нека видим топ пет на най-нестабилните зодии. Някои ще са очаквани, а за други ще се изненадате напълно, че са в този списък: 

1. Телец: Най-нестабилен

„Силен като бик“ не означава непременно стабилност, а просто означава, че в случая на Телец, силата им не балансира нуждата им да ритат нещата и да ги унищожават - като бика в китайския магазин. Те са несръчни в живота, а психически са още по-лоши; те имат много кратки тригери и ако са обидени или обидени, те обикновено са балистични. Те са силно нестабилни и ще се взривят като вреден газ, ако им се даде шанс.

2. Везни: Много нестабилни

Иронията на Везните е, че тя е представена от везните на баланса. Човек автоматично би си помислил, че са добре балансирани хора. Тук щяхме да сгрешим. Везните са склонни да бъдат много поляризирани; всъщност рядко са практични или добре балансирани. Везните са друг от интелигентните знаци; те са много умни с теми, по които знаят нещо, но ако им бъде представена тема, в която не са сигурни, те стават видимо разстроени и нервни. Нервността на Везните е прословута - наистина нестабилен знак.

3. Рак: Нестабилен

Ракът би искал да мисли за себе си като за някакво възкръснало, просветлено същество, но надраскайте тази фасада и ще намерите уплашено дете, неспособно да се справи със света такъв, какъвто е. Ракът е уплашен знак; те жадуват за рутина и еднаквост и когато изведнъж се изисква промяна от тях, те се оттеглят в състояние на смучене на палеца на неотзивчивост. На тях не може да се разчита, тъй като те са толкова нестабилни, колкото и идват.

4. Овен: Донякъде нестабилен

Ако някога сте били в ресторант с недоволен Овен, който току-що е захвърлил масата и цялото й съдържание, докато крещи и бяга от ресторанта, тогава знаете всичко за това колко е нестабилен Овенът. Вярно е. Приписвайте го на техния висок интелект. Може би не могат да приемат цялото това знание, което трака в мозъка им. Овенът е страхотен знак, но те са неистови, неуравновесени, луди и свръх-нестабилни.

5. Близнаци: Донякъде нестабилни

Близнаците имат късмета да станат от леглото сутрин, тъй като това не е естествено за тях. Ако бяха оставени сами, те прекарваха по цял ден, всеки ден в леглото, превъртаха Amazon, избягвайки връзки и ситуации от реалния живот. От всички зодии Близнаците са най-луди. Защото, когато Близнаците се изправи, те отстъпват, оставяйки приятели и семейство да се чудят какво става. Те са газови лъжци от първа степен и лъжат без съвест. Те са нестабилни, противообществени и като цяло са опасни за общуване с тях на всяко ниво, пише actualno.com.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?