1939
Следвайте ни

Вижте какво предсказа Нострадамус за 2022 г.

viber icon

Пророчествата на Нострадамус са предсказали много важни моменти в световната история. Независимо, че много от прогнозите му така и не се сбъдват, за хората той остава най-големия пророк за последните пет столетия, а случаят с горящата катедрала в Нотр Дам беше едно от поредните доказателства, че думите му не трябва да се пренебрегват.

Колко от прогнозите му за 2021 се сбъднаха?

Макар годината да не е изтекла, изумителен е фактът, че той предсказва още в средата на 16-ти век, че вирус ще превърне хората в зомбита, а 2021 ще  една от най-горещите, в която слънчевите бури ще променят климата на Земята.В периода на продължаващата пандемия все повече се правят препратки с живота по време на чумата. Именно тя е причината за неземната сила, притежавана от Нострадамус, с която лекува болните хора и дава предсказания за две хилядолетия напред.

Катрените на Нострадамус, публикувани в книгата му "Les Prophities"през 1555 г, продължават да очароват света, въпреки че са написани след най-тежкия му период от живота му. Като фармацевт и лекар във Южна Франция, той се разболява от чумата и прекарва една седмица между живота и смъртта.

Известна знахарка в региона го спасява

като му вари всеки ден най-различни билки. Когато се изправя на крака, Нострадамус започва да си спомня виденията и усеща в себе си ни неподозирана сила да чертае бъдещето.Каква е комбинацията от билките, която отваря третото око на човека обаче остава една от най-големите загадки на планетата. Но истината е, че той надгражда виденията си с астрология, която го обсебва до края на живота му, както и различни окултни науки.Тази смес се оказва извънземна, защото успява с абсолютна точност да предскаже идването на власт на Адолф Хитлер и Втората световна война.А първата от прогнозите за 2022 вече се сбъдва месеци по-рано, пише edna.bg

Жестока инфлация

Според прогнозите на Нострадамус през 2022 г. инфлацията ще излезе извън контрол и щатският долар ще се срине, а златото и среброто ще се считат за активи, в които си струва да се инвестират парите.

Опит за покушение над Путин

Руският президент Владимир Путин е преживял поне пет опита за убийство. Според пророческите стихове на Нострадамус през 2022 г. той ще умре в бурна нощ, когато ще плава по море и ще бъде ударен от мълния.

Огромен ураган във Франция

Огромен ураган ще причини пожари, суши и наводнения във Франция и в много части на света. Ще настъпи глад в световен мащаб.

Изкуственият интелект ще се събуди

Вашият персонален компютър ще може да симулира мозъчната сила на малко село. Компютрите с човешки интерфейс с изкуствен интелект ще се събудят и ще възприемат своите създатели и потребители за интелектуално по-ниски същества. Роботите са на път да унищожат човечеството.

Експлозия в Средиземно море

Близо до остров Менорка в Средиземноморието небето ще избухне в голяма експлозия, която ще се разпространи в атмосферата, по време на изпитание с ядрена бойна глава или ракета.

Астероиден дъжд ще донесе гигантски вълни

Стихът на Нострадамус гласи, че астероиден дъжд ще сполети планетата. Ако достатъчно голяма скала попадне в океана, това може да причини гигантски приливни вълни, които ще погълнат сушата и ще причинят големи разрушения.Метеорният поток Геминиди се очаква да започне на 14 декември 2022 г.

Ще избухне опустошителна ядрена бомба

Ядрена бомба ще избухне и ще предизвика климатични промени, както и изменения в позицията на Земята.

Три дни на тъмнина

2022 г. ще донесе разрушение, последвано от мир. Тъмнина от 72 часа ще предшества мира.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

ученик във К. Философ през 90-те

ученик във К. Философ през 90-те

06.11.2021 | 13:00

Единственото, което е предвидил Нострадамус или там тълкувателите му е че през 90-те години беше издадена една книга за него на български, там имаше намек за Новия град, метални птици и точно тогава беше войната на Буш със Садам и хората предполагаха че Садам ще бомбандира Ню Йорк, но всъщност талибаните бутнаха кулите през 2001 , което все пак е сранно съвпадение!

Отговори
0 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

06.11.2021 | 11:36

Уважаема Марица,от кога иззехте моите функции и започнахте да пророкувате от мое име.Ако това което сте го пльоснали за Путин,се случи точно така,лично ще дойда в редакцията ви и ще ви пиша шестици по пророкуване.

Отговори
2 1
Чудо

Чудо

06.11.2021 | 06:51

Нострадамус е предвидил, че американската валута ще се казва "щатски долар".

Отговори
3 1
Биби

Биби

06.11.2021 | 05:36

Абе, това са глупости, всяка година от двадесет години насам Нострадамос писал какво ще се случи за всяка година по отделно.Глупости!!! За него нашето време е било толкова далечено, че дори не си го е помислил. Все едно ние да гадаем сега какво ще стане през 2421г. примерно.

Отговори
8 2
Дилайла

Дилайла

06.11.2021 | 02:14

Аз съм гледала преди 30 години предсказанията на нострадамус.... обаче...тези неща за пръв път ги чувам. Някой да не ги е дописал междувременно?

Отговори
14 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?