46

Вижте каква луксозна придобивка сложи в дома си Георги Христов

Луксозната придобивка ще позволи на певеца всеки ден да изглежда като току-що прибрал се от морето

Без да му се налага да ходи никъде, нито да плаща за процедури, Георги Христов придобива привлекателен шоколадов загар, защото има в дома си собствено соларно студио.

Хитовият изпълнител е предприел любопитната инвестиция още преди години и явно много държи да изглежда винаги по този начин. Бялата кожа съвсем не му е по вкуса. И ако направим проста сметка за разходите, които той иначе би давал системно, ако посещаваше соларни студиа извън дома си, където минута престой струва около един лев, то инвестицията да има личен солариум действително си струва.

Разбира се, личното соларно студио на певеца в дома му в София не е огромно по размер, каквито са тези в салоните за красота, не е и по последен писък на модата, но пък разполага с всичко нужно, което да задоволи претенциите и изискванията на 59-годишния Георги Христов, пише "Галерия".

 Освен с цвета на кожата, Христов редовно и тренира, за да се поддържа в добра форма. Залага на дълги разходки или бягане край Витоша. И съдейки по крайния резултат, определено доста се старае. Не всички негови фенове обаче, одобряват странностите му, най-вече покрай личното соларно студио, определяйки тена му дори като "твърде прекален".

Ако вярваме на слуховете, тиражирани активно в публичното пространство пък, преди година Георги Христов се е подложил и на избелване, тъй като части от кожата му са се пигментирали, вероятно от прекомерно излагане под изкуствените лъчи на солариума, добавят от show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?